19 thoughts on “18. Bete (193/366)

  1. Otroligt läcker bild! Såg att hästens “sele” har samma färg som stråna. Den smälter nästan in.

  2. Hästar gillar ju både du o jag. Bilden är fin men jag tycker lite synd om hästen som får äta så torrt gräs. Skillnad mot våra gröna frodiga hagar. Men så är min ponny väldigt fet också 🙂

  3. En fin harmonisk komponerad bild med fina färger som harmonierar med varandra. Gillar grimman som är i samma färg som gräset och den vackra mörka hästen mot bakgrundsfärgen. Jag tror jag kan skymta lite bokeh även i denna bild i bakgrunden eller har jag fel…..snyggt i vilket fall som helst 🙂
    Blir nog att ge “pållen” lite extra tillskott av foder syns det som 🙂

  4. Vilka härliga färger….gillar att hästen som kommer in i bilden….dok säger jag som många….tänk om han/hon hade fått lite grönare och frodigare gräs!

  5. Stackarn, inte så gott med en massa torrgräs! Om man inte tänker på just torrgräset så gör sig den mörka hästen mycket fint mot det torra gulbruna.

  6. Håller med de andra, betet ser lite torrare ut än det vi har här uppe i norra Sverige. Men det var en väldigt fin bild av en fin häst 🙂

  7. Så vackert med färger i samma färgskala, till och med grimman och grimskaftet passar in. Verkligen fint! Jag kommer att tänka på en film med Viggo Mortensen, vad hette den nu igen… (googlar…) – “Hidalgo”. Samma känsla som i den filmen. Bra gjort!

Leave a Reply

%d bloggers like this: