19 thoughts on “18. Bete (193/366)

 1. Hästar gillar ju både du o jag. Bilden är fin men jag tycker lite synd om hästen som får äta så torrt gräs. Skillnad mot våra gröna frodiga hagar. Men så är min ponny väldigt fet också 🙂

  Liked by 1 person

 2. En fin harmonisk komponerad bild med fina färger som harmonierar med varandra. Gillar grimman som är i samma färg som gräset och den vackra mörka hästen mot bakgrundsfärgen. Jag tror jag kan skymta lite bokeh även i denna bild i bakgrunden eller har jag fel…..snyggt i vilket fall som helst 🙂
  Blir nog att ge ”pållen” lite extra tillskott av foder syns det som 🙂

  Liked by 1 person

 3. Så vackert med färger i samma färgskala, till och med grimman och grimskaftet passar in. Verkligen fint! Jag kommer att tänka på en film med Viggo Mortensen, vad hette den nu igen… (googlar…) – ”Hidalgo”. Samma känsla som i den filmen. Bra gjort!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s