25 replies to “Styv (200/366)

 1. Herregud Anita! Hur f******n gör du att fĂ„ till sĂ„dana bilder. Du fĂ„r hemskt gĂ€rna bli lite (=mycket) mallig nu. Eller nu och nu. Det kunde du ha blivit för lĂ€nge sedan – mallig alltsĂ„.

  Ugglan spĂ€nner verkligen ögonen i dig. Ugglor Ă€r jag kloka djur sĂ€gs det. Å h*n tycker kanske att du inte ska bli mallig. HĂ„ller inte med ugglan;-)

  PS. Du Ă€r en helt underbar fotograf Anita. Å om jag vore dig skulle jag börja sĂ€lja bilderna till bildbyrĂ„er. Dina foton Ă€r vĂ€rda att synas i en betydligt större krets Ă€n bloggen. DS.

  Liked by 2 people

 2. Vacker fÄgel men jag gillar inte blicken, den set ondskefull ut. Men bilderna Àr toppen, du Àr skicklig med kameran!
  Ha det bra pÄ din ö! HÀr Àr det mulet, blÄsigt och 18 grader varmt. Inget regn idag och det Àr skönt.

  Liked by 1 person

 3. Wow……sĂ€ger som de andra om dig som fotograf !! SuverĂ€n ! Om blickar kunde döda 🙂 Den ser onskefull ut men otroligt vacker pĂ„ samma gĂ„ng och fascinerande fĂ„gel. Bra jobbat !

  Som svar pÄ din kommentar pÄ mina bilder som Àr för stora för din skÀrm sÄ undrar jag om du försökt att klicka pÄ bilden ? DÄ ska den förminskas i storlek nÀmligen.
  Kram och ha en fortsatt bra vecka Anita !

  Liked by 1 person

 4. Vilken cool! NĂ€r vi gick falconerarkurs pĂ„ Isle of Wight fick vi lĂ€ra oss att ugglor inte alls Ă€r sĂ„ kloka som folktron pĂ„stĂ„r. De var snarare ganska korkade. Vi trĂ€ffade ugglan Shadow, som trodde vĂ„r lĂ€rare var hennes pojkvĂ€n, samt spanade in en golden retriever som sitt alldeles för stora byte. Det var en varm dag och nĂ€r de andra rovfĂ„glarna med glĂ€dje svalkade sina fötter i vattenskĂ„lar sĂ„ trodde Shadow att hennes spegelbild var en rival om pojkvĂ€nnen och blev arg…

  Liked by 2 people

 5. Vilka lÀckra foton! FÄglar har ofta en sÄ skarp och ganska obehaglig blick. kanske för att de inte blinkar som vi. Det Àr samma sak med vÄra höns faktiskt, de ser inte helt snÀlla ut pÄ blicken, Àven om de faktiskt Àr det.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star