25 thoughts on “Styv (200/366)

 1. Herregud Anita! Hur f******n gör du att få till sådana bilder. Du får hemskt gärna bli lite (=mycket) mallig nu. Eller nu och nu. Det kunde du ha blivit för länge sedan – mallig alltså.

  Ugglan spänner verkligen ögonen i dig. Ugglor är jag kloka djur sägs det. Å h*n tycker kanske att du inte ska bli mallig. Håller inte med ugglan;-)

  PS. Du är en helt underbar fotograf Anita. Å om jag vore dig skulle jag börja sälja bilderna till bildbyråer. Dina foton är värda att synas i en betydligt större krets än bloggen. DS.

  Liked by 2 people

 2. Vacker fågel men jag gillar inte blicken, den set ondskefull ut. Men bilderna är toppen, du är skicklig med kameran!
  Ha det bra på din ö! Här är det mulet, blåsigt och 18 grader varmt. Inget regn idag och det är skönt.

  Liked by 1 person

 3. Wow……säger som de andra om dig som fotograf !! Suverän ! Om blickar kunde döda 🙂 Den ser onskefull ut men otroligt vacker på samma gång och fascinerande fågel. Bra jobbat !

  Som svar på din kommentar på mina bilder som är för stora för din skärm så undrar jag om du försökt att klicka på bilden ? Då ska den förminskas i storlek nämligen.
  Kram och ha en fortsatt bra vecka Anita !

  Liked by 1 person

 4. Vilken cool! När vi gick falconerarkurs på Isle of Wight fick vi lära oss att ugglor inte alls är så kloka som folktron påstår. De var snarare ganska korkade. Vi träffade ugglan Shadow, som trodde vår lärare var hennes pojkvän, samt spanade in en golden retriever som sitt alldeles för stora byte. Det var en varm dag och när de andra rovfåglarna med glädje svalkade sina fötter i vattenskålar så trodde Shadow att hennes spegelbild var en rival om pojkvännen och blev arg…

  Liked by 2 people

 5. Vilka läckra foton! Fåglar har ofta en så skarp och ganska obehaglig blick. kanske för att de inte blinkar som vi. Det är samma sak med våra höns faktiskt, de ser inte helt snälla ut på blicken, även om de faktiskt är det.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s