13 thoughts on “Slagkraft (199/366)

  1. Jag kan riktigt se honom framför mig hur han tar i och jobbar och höra oljudet och dessutom utan hörselskydd ojoj…..inte så bra för hans hörsel. En fin bild och en smart lösning på ett lite klurigt tema. Jag har inte löst det temat än.

    Liked by 1 person

  2. Smart tolkning, och jag gillar ögonblicksbilder som den här. De väcker så många tankar, som hur olika det är när det gäller arbetskläder och arbetsskyddsregler i olika länder. Inga skyddsglasögon, inga arbetskläder utan egna byxor och skor utan tåhätta och andra skyddande förstärkningar. Samma sak såg jag i New York, där de klättrade omkring i sprängstenar på ett bygge, utan vare sig ordentliga arbetskläder, arbetsskor eller hjälmar.

    Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s