I bakgrunden (217/366)

IMG_8496-2-PS-Tillbaka till vardagen efter en långweekend Florens. Det som syns i bakgrunden är inte från Florens utan Maltas huvudstad Valletta.
Har många bilder att sortera från den vackra staden i Toscana och kanske finns det några som kan passa till de teman som är kvar.
🙂

2016_grön

20 replies to “I bakgrunden (217/366)

 1. Vacker bakgrund. Hoppas att några av bilderna från Florens passar annars får du visa några ändå. Kanske hitta på egna teman?

 2. Gillar blommorna i förgrunden. Vilken kaktus, den vill jag ha! Är säker på att du hittar en hel del passande bilder till utmaningen. Ska bli spännande att se. Ha det gott!

 3. Oerhört häftigt komponerat! Gillar!
  Jag har varit i Toscana, dock ej Florens, så det ska bli skoj att se bilder därifrån!
  Kram, Gerd

 4. Vilken läcker bild och vilket ljus det är i den! Ser också framemot dina bilder från Florens, men ärligt talat så duger dina fantastiskt fina bilder från Malta alldeles utmärkt:-)

 5. Vilken perfekt komponerad bild! Färgerna är ju oslagbara, så är det bara. Och så har du ju gjort bilden mycket mer intressant än den annars skulle ha varit genom att se till att ha en så otroligt vacker förgrund. Riktigt snyggt att låta växten ta så stor plats, det ger en dramatisk känsla över bilden.

 6. Smart, vackert och klokt. Förgrunden drar det omedelbara intresset för bilden, men sedan tar bakgrunden över och det var ju precis vad du ville med bilden. Vackert som ett gammaldags vykort.

 7. Såååååå vackert med blomman i förgrunden och vattnet bakom innan husen kommer i bakgrunden.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star