Drömmare (251/366)

IMG_1008-0-PSTillbaka på Malta och vardagen igen efter en kort men fantastisk vistelse i Sicilien och den pittoreska lilla staden Taormina.
Vem vet vad det här paret drömmer om när de tillsammans blickar ut över horisonten och medelhavets klarblå vatten.

Själv drömmer (hoppas) jag att iallafall några av de ca 400 bilder jag har att sortera från Sicilien ska kunna användas till fotoutmaningen.
😀

2016_grön

20 replies to “Drömmare (251/366)

 1. Det hoppas jag med – alltså att många bilder du tog på Sicilien kommer att dyka upp här! Å bilden är klockren. Det paret har valt ett perfekt ställe att drömma sig bort 🙂

  Himla kul att ni gillade er minisemester 🙂

  Liked by 1 person

  1. Tack Susanne, ja det är en vacker ö med små pittoreska byar, skulle gärna stannat längre. Gillar Italien och Sicilien ligger ju så nära Malta men ändå har vi inte varit där sen vi med bilfärjan kom hit för 16 år sen ! Oj, vad tiden går 😕

   Liked by 1 person

 2. Det är nog lätt att känna sig som en drömmare när man står där på terrassen/balkongen och ser ut över ett underbart vackert Medelhav. Så fin komposition och att solen lyser är inte att ta miste på.
  Ser också fram mot lite Sicilienbilder. Jag var där för ett antal år sedan och jag gillade ön mycket. Om jag inte minns fel bodde jag straxt utanför Naxos. Taormina var en mysig liten stad.

  Liked by 1 person

 3. Så fantastiska färger, skärpa och stämning i bilden. Där står de och njuter och drömmer. Det skall bli roligt att se Sicilienbilderna. Vi har ju varit i Italien de senaste åren, men betydligt högre upp i landet. I söder var jag en gång för en livstid sedan, när jag och en kompis reste på en sistaminutenresa med kryssning runt i Medelhavet. Vi besökte faktiskt Malta då, och södra Italien, men det kanske bara var Pompeji och Vesuvius. Jag skulle gärna åka tillbaka, man ser allt på ett annat sätt nu som vuxen och även när man fotar mer.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star