I form (253/366)

img_1676-1-psVår Hibiscus ute på terrassen är verkligen i form. img_1657-0-ps-cRäknade till trettiosju utslagna blommor och knoppar är det ännu flera av.

Det som syns som en ljus skugga längs ner till höger på sista bilden är skymten av lyftkran som står några hundra meter bort. Skulle kanske redigerat bort den 😕

2016_grön


Publicerat

i

Comments

19 responses to “I form (253/366)”

 1. Lantlivsbilder Avatar

  Vackra bilder, men har det regnat på Malta, eller har du duschat den ena blomman, för det ser ut som två blöta insekter knallar runt där.
  Svante

 2. bpz3 Avatar

  Inte ska du redigera bort en lyftkran! Älskar dom ju, men hade aldrig gissat att det var en sådan. Trodde det var en annan blomma. Din hibiscus trivs verkligen på terassen. Vackert!

 3. mallan Avatar

  Trodde också att kranen var en blommställning längre bak, den har ju samma färg! Härlig blomma, Hibiskusen, extra trevligt att ha en som är blomningsvillig!

 4. Kort och gott Avatar

  Vackra närbilder på vacker blomma! Fint med vattendropparna på kronbladen och den härligt blå himlen som bakgrund. Lyftkranen syntes inte till förrän jag började söka noga!!

 5. John Avatar

  Vackra bilder på en vacker blomma! 🙂

 6. Kristallina Avatar

  Den är verkligen i form. Måste vara en ögonfröjd att titta på den “IRL”. Underbara, vackra bilder. Hade inte heller sett lyftkranen om du inte hade talat om det.

 7. annettejuhlin Avatar

  Vilken lycka att få ha en sådan blomsterprakt runt sig, och Hibiscus också, som är så otroligt vackra. Roligt att se en gul sort, det undrar jag om jag sett tidigare. Jättefina bilder, särskilt med de vita blommorna med rosa mitt i bakgrunden, det gav djup åt bilden och det ger ett så frodigt intryck. Kan du sådant som att redigera bort en lyftkran? Ibland behöver jag redigera bort en telefonledning eller något annat som stör i bilden, men jag har ingen aning om hur man gör, än så länge, jag skall lära mig det 🙂 Jag frågade frågade vår tioåring, som svarade en massa om att klona och annat, så där tappade hon mig 😉

  1. maltanita Avatar

   Att redigera bort något som stör i bilden är busenkelt under förutsättning att man har rätt verktyg. Jag använder redigeringsprogammet Paint Shop Pro 8 och vid sidan om håller jag på med en kurs på Moderskeppet för att lära mig Lightroom.

   1. annettejuhlin Avatar

    Jag har också kikat litet på kurserna hos Moderskeppet, både i foto och redigering. Jag har en hel trave böcker att läsa fram till oktober, men sedan så!

 8. Susanne Avatar

  Vilken TOPP form. Imponerade vackert!

 9. ica365 Avatar

  Vilken blomsterprakt och vilken lycka att ha det hemma! Vackra härliga bilder! Såg i Italien en stor buske Hibiskus också som blommade, fantastiskt tycker vi här norrifrån! Skön lördag till dej! ☺

 10. mariawijk Avatar

  Hibiskusblommorna är så vackra. Härlig färg, vackert ljus – sommarkänsla.

 11. thyrakristina Avatar

  Wow! Vilken härlig blomma och roligt att den är i toppform!

 12. annicaaktiv Avatar

  Wow så vackert!!!!! Så magiskt vackert med den gula blomman tillsammans med det gröna bladverket och den blå himlen. Jag kan ju inte annat än att bli avis på att det blommar så rikt hos dig. Ha en fortsatt trevlig kväll 😉

  1. maltanita Avatar

   Tack Annica och detsamma 🙂

 13. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Båda bilderna så otroligt vackra. Gillar nog den översta allra bäst med lite vattendroppar på och som är mer närbild på. Underbara färger !

 14. obontjillevippen Avatar

  Så läckert. Fint med dropparna på kronbladen.

 15. asanordvall Avatar

  Så vacker!

 16. Eaqhan Avatar

  WOW!

  /Skvitt

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: