I form (253/366)

img_1676-1-psVår Hibiscus ute på terrassen är verkligen i form. img_1657-0-ps-cRäknade till trettiosju utslagna blommor och knoppar är det ännu flera av.

Det som syns som en ljus skugga längs ner till höger på sista bilden är skymten av lyftkran som står några hundra meter bort. Skulle kanske redigerat bort den 😕

2016_grön

19 thoughts on “I form (253/366)

 1. Inte ska du redigera bort en lyftkran! Älskar dom ju, men hade aldrig gissat att det var en sådan. Trodde det var en annan blomma. Din hibiscus trivs verkligen på terassen. Vackert!

  Liked by 1 person

 2. Vilken lycka att få ha en sådan blomsterprakt runt sig, och Hibiscus också, som är så otroligt vackra. Roligt att se en gul sort, det undrar jag om jag sett tidigare. Jättefina bilder, särskilt med de vita blommorna med rosa mitt i bakgrunden, det gav djup åt bilden och det ger ett så frodigt intryck. Kan du sådant som att redigera bort en lyftkran? Ibland behöver jag redigera bort en telefonledning eller något annat som stör i bilden, men jag har ingen aning om hur man gör, än så länge, jag skall lära mig det 🙂 Jag frågade frågade vår tioåring, som svarade en massa om att klona och annat, så där tappade hon mig 😉

  Liked by 1 person

  1. Att redigera bort något som stör i bilden är busenkelt under förutsättning att man har rätt verktyg. Jag använder redigeringsprogammet Paint Shop Pro 8 och vid sidan om håller jag på med en kurs på Moderskeppet för att lära mig Lightroom.

   Liked by 1 person

 3. Vilken blomsterprakt och vilken lycka att ha det hemma! Vackra härliga bilder! Såg i Italien en stor buske Hibiskus också som blommade, fantastiskt tycker vi här norrifrån! Skön lördag till dej! ☺

  Gilla

 4. Wow så vackert!!!!! Så magiskt vackert med den gula blomman tillsammans med det gröna bladverket och den blå himlen. Jag kan ju inte annat än att bli avis på att det blommar så rikt hos dig. Ha en fortsatt trevlig kväll 😉

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s