Torkad (255/366)

img_1737-1-psKänns som det börjar sina bland de teman som finns kvar på listan och därför lite knepigt att finna passande bilder, egna vill jag helst spara.
Tänkte torkad men det är ju bara kaktusen som är torr här. Men vid närmare eftertanke syns väldigt mycket färg och den är helt klart torkad. Långsökt eller inte blir det så även om just torkad inte är det första man tänker på när man tittar in i den pittoreska och
färgglada lilla gränden så typiskt för Taormina på Sicilien. Tur att det inte är en tävling.
😀

Tänkte på pittoresk som eget tema men såg att det varit med tidigare och gränd kändes lite fantasilöst.

2016_grön


Publicerat

i

Comments

24 responses to “Torkad (255/366)”

 1. Lantlivsbilder Avatar

  Fint ljus i den bilden, men tur att det inte är hos mig kaktusen finns, för då fick jag alla gånger mer stickor i fingrarna, än när jag kliade mig i huvudet.
  Svante

 2. annicaaktiv Avatar

  Vilka härliga färger och läcker bild med smala trappgången med blommor!

 3. Rozie Avatar

  Vilken fin och färggrann bild. Jag blir glad när jag tittar på den. 🙂

 4. evacarolasvensson Avatar

  Egna teman är kul att göra, men håller med dig man vill spara på dem lite till slutet så man kan gå i mål. Jag har många klara så jag har börjat att norpa av de egna och vet att jag går i mål. Känns kul. Härlig gränd och klar fin gul färg. Man blir glad av de målar väggarna så kulörta.

  1. maltanita Avatar

   Grattis !! Själv är jag tveksam om jag går i mål men det gör inget, det är ju roligt ändå 😀

   1. evacarolasvensson Avatar

    Resan är roligast, målgången är grädde på moset…

 5. Kristallina Avatar

  Dina färgglada och därmed uppiggande bilder är alltid en glädjespridare. Tycker den torkade eller torkande kaktusen är helt godkänd till temat. En härlig bild och en härlig gränd.

 6. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Den här bilden får mig bara att önska mig dit och du har verkligen lyckats få med gränden på ett suveränt sätt. Ett jättefint djup i bilden. Visst funkar det bra på temat. Grattis till en kanonbild Anita !
  Ha en fortsatt fin helg !

 7. bpz3 Avatar

  Vilka fantastiskt fina och färgglada konstverk! Love them! De påminner mycket om några av Kosta Bodas vackra exemplar, fast de är gjorda i glas. En otroligt tilltalande gränd som gör mig glad.

  Svar: Om du kommer till Sverige nästa vecka lär du fortfarande få sommarvärme enligt prognosen:-) DS.

 8. mallan Avatar

  Nu börjar jag ha lite bilder igen, hoppas jag… Vi ska hem från Kroatien i morgon och då hoppas jag att några temat har fixats! 🙂

 9. 365anne Avatar

  Ser ut att vara ett härligt ställe 🙂 Fin bild!

 10. Anki A Avatar

  Vilken helt underbar gränd! Vacker bild med fint ljus och härliga färger … och ett härligt djup – snyggt!

 11. fotonörd Avatar

  Vacker ockra som säkert har torkat vid dethär laget !

 12. Susanne Avatar

  Så hel mysig gränd, med alla roliga detaljer och färger. Gillar din tolkning. Tur att man kan tolka tema lite som man vill, håller med dig!

 13. Violen på Brandholmen Avatar

  Ett stort igenkännande leende hos mig, den trappan/gränden har jag också fotograferat. Då var det andra färger och föremål. Gillar din bild, den är färgstark och har ett fint djup!
  Ha det bra på din ö!

 14. thyrakristina Avatar

  Vilken vacker och färgstark bild……Nog fixa du detta….bara 101 kvar…heja heja…om det känns tungt kan du ju lägga in något eget tema redan nu…..jag tänker att jag kan gott använda ett eget tema per vecka ungefär men så har det inte blivit men jag har nog använt 26 stycken redan nu….:)

  1. maltanita Avatar

   Tack Thyrakristina, bara 101 kvar !! Oj, det har jag inte tänkt på, nu fick jag plötsligt ny inspiration, tack vare dig 😀 Fast rätt antal är nog 111 😕

 15. hippahippo Avatar

  Härliga färger och jag köper även den torra färgen som tema. Jag brukar gå tillbaka och kolla igen alla mina foton ibland. Brukar för det mesta hitta något foto som jag inte alls har hittat något tema till innan. När man har mindre tema att ha koll på så ser i alla fall jag tema som jag kanske inte har tänkt på innan.

 16. Geddfish Avatar

  Det är ju en helt otroligt fantastisk bild! Jag älskar den, glad i färger som jag är 😀 Och man kan ha torka på mycket också 😀 bloggtorka, haha, skylttorka 😀
  Skyltsöndagskram!

 17. Kort och gott Avatar

  Härligt färgglad bild med vackert djup!! Nog finns det mål och mening i vår färd men det är vägen, som är mödan värd… visst var det så hon skrev Karin Boye?! Tycker att det stämmer på denna utmaning, det är för att bli bättre på att ta bilder och på att se på bilder som jag gör detta… för min egen skull!

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla ! Kan tro att det var Karin Boye, en klok kvinna och jag håller med i vad du skriver.

 18. mariawijk Avatar

  Vilket härligt djup i bilden med den smala, branta gränden

 19. kutukamus Avatar

  Vases, a painting and some decorated niche in the wall? What a nice little alley! 🙂

 20. canonullis Avatar

  Jag har också varit på gränsen med en del teman, men det funkar ju ändå. Det är ju vi som bestämmer. 🙂 Jag gillar att du lagt upp flera bilder från olika gränder och alla är fina och gör att jag vill kika länge på dem. Det finns så många detaljer att kika på i varenda en. Klara, fina färger är nog ditt signum och det ska du vara stolt över! 😀

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: