Image

Torkad (255/366)

img_1737-1-psKänns som det börjar sina bland de teman som finns kvar på listan och därför lite knepigt att finna passande bilder, egna vill jag helst spara.
Tänkte torkad men det är ju bara kaktusen som är torr här. Men vid närmare eftertanke syns väldigt mycket färg och den är helt klart torkad. Långsökt eller inte blir det så även om just torkad inte är det första man tänker på när man tittar in i den pittoreska och
färgglada lilla gränden så typiskt för Taormina på Sicilien. Tur att det inte är en tävling.
😀

Tänkte på pittoresk som eget tema men såg att det varit med tidigare och gränd kändes lite fantasilöst.

2016_grön

24 thoughts on “Torkad (255/366)

 1. Fint ljus i den bilden, men tur att det inte är hos mig kaktusen finns, för då fick jag alla gånger mer stickor i fingrarna, än när jag kliade mig i huvudet.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Egna teman är kul att göra, men håller med dig man vill spara på dem lite till slutet så man kan gå i mål. Jag har många klara så jag har börjat att norpa av de egna och vet att jag går i mål. Känns kul. Härlig gränd och klar fin gul färg. Man blir glad av de målar väggarna så kulörta.

  Liked by 1 person

 3. Vilka fantastiskt fina och färgglada konstverk! Love them! De påminner mycket om några av Kosta Bodas vackra exemplar, fast de är gjorda i glas. En otroligt tilltalande gränd som gör mig glad.

  Svar: Om du kommer till Sverige nästa vecka lär du fortfarande få sommarvärme enligt prognosen:-) DS.

  Liked by 1 person

 4. Vilken vacker och färgstark bild……Nog fixa du detta….bara 101 kvar…heja heja…om det känns tungt kan du ju lägga in något eget tema redan nu…..jag tänker att jag kan gott använda ett eget tema per vecka ungefär men så har det inte blivit men jag har nog använt 26 stycken redan nu….:)

  Liked by 1 person

 5. Härliga färger och jag köper även den torra färgen som tema. Jag brukar gå tillbaka och kolla igen alla mina foton ibland. Brukar för det mesta hitta något foto som jag inte alls har hittat något tema till innan. När man har mindre tema att ha koll på så ser i alla fall jag tema som jag kanske inte har tänkt på innan.

  Liked by 1 person

 6. Det är ju en helt otroligt fantastisk bild! Jag älskar den, glad i färger som jag är 😀 Och man kan ha torka på mycket också 😀 bloggtorka, haha, skylttorka 😀
  Skyltsöndagskram!

  Liked by 1 person

 7. Härligt färgglad bild med vackert djup!! Nog finns det mål och mening i vår färd men det är vägen, som är mödan värd… visst var det så hon skrev Karin Boye?! Tycker att det stämmer på denna utmaning, det är för att bli bättre på att ta bilder och på att se på bilder som jag gör detta… för min egen skull!

  Liked by 1 person

 8. Jag har också varit på gränsen med en del teman, men det funkar ju ändå. Det är ju vi som bestämmer. 🙂 Jag gillar att du lagt upp flera bilder från olika gränder och alla är fina och gör att jag vill kika länge på dem. Det finns så många detaljer att kika på i varenda en. Klara, fina färger är nog ditt signum och det ska du vara stolt över! 😀

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s