Eget tema: Änglar i vår tid (257/366)

img_1768Intill alla små gränder i Taormina på Sicilien finns även en park att strosa runt i utsmyckad med vackra växter, monument och skulpturer.
Som den här gjord i brons, “Angels of Our Time” skapad av Piero Guidi Giardino Pubblico. Änglar i tidsenlig klädsel och med portfölj.

Giardini della Villa Comunale / Garden of Villa Comunale

2016_grön

18 replies to “Eget tema: Änglar i vår tid (257/366)

  1. Den statyn är helt i min smak! Den är verkligen annorlunda och surrealistisk. Gillar att den är aningen nött också, vilket gör att statyn skimrar på ett speciellt sätt.

    Svar: Hahaha, så du köpte hunden. Å varför inte! Sponköp när man är förälskad i nå’t är det bästa jag vet. Lyder man inte sin intuition där ångrar man sig ju resten av livet. Men jag förstår att hunden är aningen svårplacerad. Den får ju inte stå i solen heller, för då bleknar ju färgen. Kanske i en bokhylla eller på en skänk… Grattis till köpet Anita!

  2. Underbar skulptur. Har tittat på den länge nu och jag blir rörd, känner mig lite ledsen faktiskt. Kanske har jag sorgen för nära… Fantastiskt vacker <3 och förstås, fantastisk bild!

  3. Vad läckert. Och de ser väldigt moderna ut änglarna. Min syster var otroligt modemedveten och alltid sminkad. Hon är nog en väldigt modern ängel uppe i himlen!

  4. Härlig, lite sorglig, vacker och nytänkande skulptur! Spännande tema som kan tolkas på många sätt och det är så jag vill ha dem, om jag får välja.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star