25 replies to “Jämlikt (275/366)

 1. Skylten i fönstret, har jag en annan text till.” You don´t have to be crazy to work here, but it sure helps”. Den texten hade pappa över sitt skrivbord, på sin firma. Du lyckades i alla fall plåta dem när de inte utgjorde någon fara för andra. Numera kan man se Yrkesförare som använder sin smarta telefon när de kör långtradare. Inte undra på att man idag måste ha Smartphones, när man inte själv är smart.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Tack för din kommentar Svante. Visst är det så. Här på Malta är det dryga böter om man kör bil och samtidigt pratar i sin mobil. Trodde det var likadant i Sverige. Fast de flesta struntar i det och pratar iallafall, som sagt, inte särskilt smart 😕

   Liked by 1 person

   1. Om det bara vore samtal, skulle jag inte säga något, men man surfar, och skickar SMS, medan man kör. Jag undrar i mitt stilla sinne vilket man är mest uppmärksam på?
    Svante

    Liked by 1 person

 2. Ja, det kallas visst för att umgås och 99,9 procent umgås precis så. En väldigt talande bild från verkligheten. Dessutom fick du med den roliga skylten också. Bra jobbat igen 🙂

  Liked by 1 person

 3. Härlig gatubild i görandet. En rätt vanlig situation numer, mobilen istället för att samtala med varandra tyvärr. Fast ibland kollar jag med rätt ofta insåg jag för ett tag sen… Man rycks med. En väldigt bra “bild av idag”.

  Liked by 1 person

 4. Fin bild, den förmedlar samhörighet tycker jag då de sitter så tätt ihop, och att vara tysta eller hålla på var och en för sig tillsammans är helt klart ett tecken på djup vänskap. Tycker väldigt mycket om denna bild.

  Liked by 1 person

 5. Å, jag gillar ögonblicksbilder från vardagen! Och jag gillar att du skriver mer till bilderna nu, för visst gör du det? Det ger en ytterligare dimension till bilderna tycker jag, att få veta litet mer om dem eller om dina tankar kring dem. Och så undrar jag vad som är din hemlighet… hur kommer det sig att du alltid får till så fina färger i dina bilder, det här är fotat i Stockholm, men ljuset är lika fint i fotot som i dina Maltabilder. Gillas!

  Liked by 2 people

  1. Tack Annette. Tycker inte jag skriver mer nu, skriver oftast väldigt lite om mina bilder. Känns lite som att det är det jag gillar, att istället låta andra skriver hur de tänker och upplever mina bilder. Förr, innan fotoutmaningen liksom i mina tidigare bloggar skrev jag betydligt mer vilket också tog så mycket mer tid. I fotoutmaningen är det istället bilden som mest får tala 😀
   När det gäller färg så har jag ingen hemlighet mer än att jag tycker väldigt mycket om färg.

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star