15 thoughts on “Eget tema 25: Linjärt (333/366)

 1. Läckert! Skrattade gott åt din som vanligt så fyndiga och underfundiga text. Fick faktiskt skrolla lite för att fatta eller rättare sagt för att hitta kurvorna. Är lite trögtänkt ibland som du vet;-)

  Liked by 1 person

   1. Mina minnen från Gamla Stan var rätt misskötta hus, så det är roligt att se att de renoverar dem numera. På gamla Södermalm var husen i bättre skick, även om det fanns ett och annat, som skulle behöva en ansiktslyftning.
    Svante

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s