16 thoughts on “Växtplats (339/366)

  1. När jag kom ner till din text kunde jag ge mig en klapp på axeln. För när jag såg temat och bilderna visste jag att växtplatsen var din terass. Börjar känna dig mer och mer:-) Två fantastiska makron är det också så klart:-)

    Liked by 1 person

    1. Vaaa…. men det växer ju så det knakar därute. Fast du menar kanske att jag inte fotograferat själva platsen, jorden den växer i, utan ”bara” det som växer på Växtplatsen. Haha.. tur att det inte är en tävling 😉 Tack snälla för din uppriktiga kommentar Jag 😀

      Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s