20 replies to “Eget tema 33: Objektiv (342/366)

 1. Det är så kul nu på sluttampen när det börjar drösa in egna teman. Jag var rätt bestämd med att detta skulle vara sista året för min del men nu när jag ser alla tänkbara teman för nästa år börjar det luta över att det blir en fortsättning.

  Liked by 1 person

 2. Hahaha! Vilken KANOOOOOON bild! Love it! Killen har ju “kilona inne” för att kånka runt med det objektivet som säkert väger ett ton. Det jag gillar bäst med bilden är kombon av objektivet och “reklamklädseln”. Du är helt fantastiskt med dina tolkningar. Å jag är såååååååå glad att dina läsare håller helt med mig där om jag kollar kommentarerna 🙂

  Liked by 1 person

 3. Det ekipaget väger en del… Jag har nämligen ett vad jag kan se… likadant objektiv. Eller mer exakt.. Hade 😦 Det är tyvärr inne för reparation och vi får väl se vad dom säger i slutändan. Det har varit en del turer kring detta. Härlig tolkning!

  Liked by 1 person

   1. Nja ett program som heter Scetch up,som är helt nytt och vi ska rita upp ett helt hus & ingen hjälp förutom mailkontakt är väldigt svårt . Men jag kämpar vidare med det. SKA GÅ 😀 det andra uppgifterna med PS är jätteroliga och jag lär mig en hel del.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star