10 thoughts on “Upp-och-nervända världen (343/366)

 1. Hahaha! Nej man blir nog inte för gam…..:-)))) Å jag föredrar den maltesiska vintern, så mycket är klart! Tänk att kunna åka skateboard i t-shirt och kortbyxor. Ja, inte att jag skulle våga åka skateboard, men bara strosa omkring där i sommarkläder…

  PS. Tack vare en underbar dag med regn har snöhöjden här krympt från 40 till cirka 15 centimeter. Efter dagens besök på Söder kan jag konstatera att jag hellre simmar på gatorna än pulsar genom snö… DS.

  Gilla

 2. Blir man aldrig för gammal? Skateboard är väl ändå målfoto. Men ok då, man ska förstås göra som man känner för.
  Här har vintern försvunnit, nu är det bara novembergrått utan minsta lilla gnutta snö.

  Gilla

 3. Jag tror nog dessvärre att man blir för gammal… 😉 Åtminstone jag. Jag var helt orädd när jag var yngre och tvekade inte att prova alla galna hemmabyggen som mina bröder byggde. Numera är jag absolut för gammal för det, och jag ser det som en fördel. Jag inbillar mig att jag blivit klokare 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s