Eget tema 45: Metropol (363/366)

img_4980-1Efter den dygnslånga flygresan från Malta tar vi ett Stopover i storstaden Kuala Lumpur innan vi flyger vidare till Borneo/Sarawak imorgon.
Min man har åkt på en dunderförkylning och ligger nedbäddad. Tror att  de flesta vet hur det är när män blir sjuka, de blir riktigt sjuka 😉


Publicerat

i

Comments

26 responses to “Eget tema 45: Metropol (363/366)”

 1. Lantlivsbilder Avatar

  Åja, jag har minsann stött på kvinnor, som också blir sådär sjuka, som du beskriver. Fin bild på läskigt många, och höga hus. I Kårböle finns det inte sådana hus, och det är nog därför de lägger ner macken idag.
  Svante

  1. maltanita Avatar

   Tack Svante, har du 😉 Ska de lägga ner macken ! Vart har man då tänkt att man ska tanka. Ja, Kuala Lumpur är lite för stor för att jag skulle kunna tänka mig att bo här, så mycket trafik och de bygger överallt. Tacka vet jag lilla Malta 😀

   1. Lantlivsbilder Avatar

    Tanken bakom nedläggningen, är nog att det ska gå åt mer bensin/diesel, då det är 4 mil till närmaste bensinstation. Miljötänkande alltså. Preem är den skyldiga.
    Svante

 2. Steve Avatar

  Iden storstadsdjungeln torde man kunna springa på det mesta och där läggs nog inga mackar ner.
  Hoppas att din man snabbt kryar på sig.

 3. Håkan Avatar

  Vilken skillnad mot dina bilder på små pittoreska hus på Malta! Men det finns nog små trånga gränder i KL också…
  Hälsa så mycket till maken från en som jobbat på intensivvårdsavdelning!

 4. bpz3 Avatar

  Absolut ÄLSKAR den vyn av Kuala Lumpur! Vilket myller av gammalt och nytt! Å vilka skyskrapare och så de mäktiga byggkranerna förståss. En helt suverän bild:-)
  Hälsa den (döds-)sjuka maken och jag hoppas att han snart kryar på sig. Tur att ni är där såpass länge så att förkylningen inte förstör en större del av semestern.

  PS. Bildkvalitén är som alltid hos dig perfekt – i mina ögon då:-) Men en timme är att ta i för ett inlägg, det tycker till och med jag. Kram! DS.

 5. tranquilityblogs Avatar

  Vilken livlig stad! Så många vackra byggnader, samt en sådan skön färg på himmelen.

 6. Kerstin Avatar

  Å där ser det ut som att det mesta kan hända…..Hoppas att ni får det bra och att din man kryar på sig fort.

 7. 365anne Avatar

  Fin himmel bakom den stora staden! Ha det bra båda två 😉

 8. Kort och gott Avatar

  Snyggt med skyskrapor och lyftkranar mot den rosa himlen. Häftig bild som jag gärna tittar på länge! Hälsa mannen att det brukar gå över!

 9. Kristallina Avatar

  Fascinerande att husen blir högre och högre ju längre bort man tittar. Gillar ditt tema också. Redigeringsprogrammet: ända vägen jag kommer åt det är wp-adminpanel – inlägg – skapa nytt. Då brukar det bli det gamla programmet. Funkar kanske inte till alla teman men det är värt ett försök.

  1. maltanita Avatar

   Tack Kristallina, har också gått via adminpanelen tidigare men plötsligt fungerar det inte längre, väldigt frustrerande eftersom jag inte behärskar det nya redigeringsprogramet 🙁
   Är i Kuching på Borneo nu så det blir inte så mycket tid framför datorn så här i början men tids nog får jag nog tid över att kika in hos dig och andra som jag gärna följer. Sköt om dig Kristallina ❤

 10. asanordvall Avatar

  Du får ha en trevlig resa 🙂 ser att du snart är i mål!

 11. Anki A Avatar

  Fantastisk bild över storstaden! Lite skillnad från min hemmiljö 🙂
  Hoppas maken kryar på sig snabbt och att ni får en fin vistelse på Borneo.

 12. Mias Mix Avatar

  Även om jag gillar landet bäst älskar jag att semestra i och uppleva storstäder. Alltid spännande! Man hittar så många udda affärer och roliga statyer mm. Och trevliga människor. Gillar att du står högt när du fotar så du får med så mycket.
  Hälsa Lasse att han ska krya på sig och hoppas du slipper förkylningen. Nu är det bara 3 inlägg kvar för dig ser jag. Helt fantastiskt!!! Ja jag är verkligen sugen till nästa år som du vet, men vi får se. Just nu går all tid åt till sonen. Just nu är han hemma igen och jag vårdar honom i stort sett dygnet runt. Berättar mer i mail, har inte hunnit/orkat svara på ditt mail men det kommer.
  Njut av Malaysia och Borneo och hoppas det går bra med renoveringen av lägenheten. Stor kram

 13. annettejuhlin Avatar

  Vilken fascinerande bild! Det nya som bryter av helt mot det gamla. Otroligt hur så olika livsstilar kan rymmas inom en så begränsad yta.

 14. enlundabosbetraktelser Avatar

  KL är en intressant stad. Bra blandning mellan stad/land, modernt/gammalt, rikt/fattigt i en och samma stad. Din vy över KL får verkligen med alla aspekterna tycker jag.

 15. Freja Avatar

  Vilken spännande bild, så många olika husstilar. Från de små låga med tegeltak i nederkant, till de höga nybyggda längre upp. Och många fina kranar ser jag med!

 16. Eaqhan Avatar

  Får jag 37,5 i feber är jag riktigt kass, så du har nog rätt där. Men som tur är så går det minst 10 år mellan varven. Jo allvarligt talat kan jag inte minnas när jag var sjuk sist. Och det är ju bara att tacka och ta emot.

  Kram!
  /Skvitt

  1. maltanita Avatar

   Samma här, är väldigt sällan sjuk, iallafall inte rent fysiskt 😉

   1. Eaqhan Avatar

    😉

    /Skvitt

  2. maltanita Avatar

   Rättar, har bara ett problem för mitt gamla redigeringsprogram har försvunnit och jag är tvungen att använda det nya som jag inte behärskar. Ska se om jag hittar var man ändrar och tar bort kommentarer.

   1. Eaqhan Avatar

    Det står “Redigera” efter tidpunkten i kommentarerna. I alla fall hos mig.

    /Skvitt

    1. maltanita Avatar

     Ska kolla…

 17. mariawijk Avatar

  Wow! Häftig skyline! Häftigt att de mer normalstora husen ser så små ut i jämförelse med skyskraporna.

 18. mallan Avatar

  Så läckert färgglad stadsvy!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d