Eget tema 44: Flygfärdig (362/366)

img_3782-1Nu hann jag iallafall med 362 av 366 bilder här hemma på Malta men nu reser jag till Malaysia/Borneo och är tillbaka igen i slutet av januari 2017. Har alltså gott om tid att lägga in mina fyra sista inlägg innan årets slut och kommer självklart också att kika in hos er andra. Förhoppningsvis ses vi även nästa år. Må väl !
😀

2016_grön


Publicerat

i

Comments

20 responses to “Eget tema 44: Flygfärdig (362/366)”

 1. Lantlivsbilder Avatar

  Fina bilder på en Amiralfjäril.
  Svante

 2. ogamotoga Avatar
  ogamotoga

  Trevlig resa. 😊

 3. bpz3 Avatar

  Både fjärilen och du är alltså redo för “take off”. Perfekt tajmat inlägg med andra ord. Så även den här bilden är otroligt fyndig!

  Tycker du har gjort ett fantastiskt jobb medd 365 photos, precis som jag visste att du skulle göra. Är otroligt stolt över dig Anita. Fyra foton kvar är ju en baggis med tanke på hur lång tid du har på dig. Suveränt jobbat under hela året!

  Å det är väl självklart att vi även ses 2017. En sådan fotoinspiratör som du vill jag då aldrig lämna om du förstår vad jag menar:-)

  Å en gång till – må väl du också under ditt fantastiska äventyr i Malaysia och Borneo. Flyg försiktigt;-)

 4. Boel Avatar
  Boel

  Ha en underbar resa!!! Självklart ses vi nästa år för dina vackra bilder vill jag absolut inte missa.

 5. mallan Avatar

  Ha det så gott på resan!

 6. Steve Avatar

  Ha de så gott där borta i fjärran land.

 7. annicaaktiv Avatar

  Mycket vacker fjäril! Vad fantastiskt att det finns samma sorts fjärilar på flera håll runt om i världen. Ha det gott på resan 🙂

 8. Jag Avatar

  Det blev symboliskt med denna migrant, både den och du flyger och far. Vackert att fjärilens färg återkommer i bakgrunden. Nu får du ha en skön, vilsam och även upplevelserik vistelse i ditt nya hem!

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla. Vi är nu i Kuala Lumpur för att vila ut efter den långa resan. Sen flyger vi vidare till Kuching om ett par dagar.

 9. Geddfish Avatar

  Älskar fjärilar och det är något alldeles speciellt med dem. Dessa två bilder är alldeles suveräna 😀
  Ha nu en riktigt skön semester och lev väl, till kropp och själ. Kram, Gerd 😀

 10. Kerstin Avatar

  Gillar dina bilder som påminner om att det kommer en sommar även här så småningom. Fina färger på fjärilen. Hoppas att du får en skön resa:=)

 11. mariawijk Avatar

  Vacker bild på fjärilen! Trevlig resa!

 12. Kort och gott Avatar

  Vacker fjäril du fångat! Du är verkligen duktig på makrobilder. Gillar dina härliga färger och den perfekta skärpan! Önskar dig allt gott i Borneo!

 13. 365anne Avatar

  Väldigt passande bild till ditt uppbrott 🙂 Väldigt fin är den också! Önskar dig en riktigt trevlig vistelse!

 14. Anki A Avatar

  Så fina bilder på fjärilen! Perfekt skärpa och fantastiska färger!

 15. annettejuhlin Avatar

  Du har ju lyckats galant med fotoutmaningen! Underbara bilder på vackra och spännande vyer, djur och människor. Hoppas vi ses även nästa år, jag har i alla fall anmält mig för en till säsong, men först skall jag ta mig i mål, fjorton bilder kvar 😉 Ha en toppenfin vistelse på exotiska breddgrader. Hoppas att dina drömmar om en liten Basenji förverkligas under nästa år, jag känner på mig att det blir så. Kram!

  1. maltanita Avatar

   Tack för dina rader snälla Annette. Får se om jag är med nästa år, det lockar men just nu är det också så mycket annat med vår nya lägenhet här i Kuching. Men vi har ju precis kommit hit, snart faller säkert bitarna på plats 😀

 16. enlundabosbetraktelser Avatar

  Du är en mästare på de där närbilderna. Snygg skärpa och vackra färger.

 17. Eaqhan Avatar

  Superperfekt!

  /Skvitt

 18. canonullis Avatar

  Njut av livet och de vackra miljöerna i Borneo. Jag hoppas verkligen att du är med nästa år igen, för det är så härligt att få drömma sig bort med dina fantastiska bilder. <3

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d