Image

Eget tema 44: Flygfärdig (362/366)

img_3782-1Nu hann jag iallafall med 362 av 366 bilder här hemma på Malta men nu reser jag till Malaysia/Borneo och är tillbaka igen i slutet av januari 2017. Har alltså gott om tid att lägga in mina fyra sista inlägg innan årets slut och kommer självklart också att kika in hos er andra. Förhoppningsvis ses vi även nästa år. Må väl !
😀

2016_grön

20 thoughts on “Eget tema 44: Flygfärdig (362/366)

 1. Både fjärilen och du är alltså redo för “take off”. Perfekt tajmat inlägg med andra ord. Så även den här bilden är otroligt fyndig!

  Tycker du har gjort ett fantastiskt jobb medd 365 photos, precis som jag visste att du skulle göra. Är otroligt stolt över dig Anita. Fyra foton kvar är ju en baggis med tanke på hur lång tid du har på dig. Suveränt jobbat under hela året!

  Å det är väl självklart att vi även ses 2017. En sådan fotoinspiratör som du vill jag då aldrig lämna om du förstår vad jag menar:-)

  Å en gång till – må väl du också under ditt fantastiska äventyr i Malaysia och Borneo. Flyg försiktigt;-)

  Liked by 1 person

 2. Det blev symboliskt med denna migrant, både den och du flyger och far. Vackert att fjärilens färg återkommer i bakgrunden. Nu får du ha en skön, vilsam och även upplevelserik vistelse i ditt nya hem!

  Liked by 1 person

 3. Älskar fjärilar och det är något alldeles speciellt med dem. Dessa två bilder är alldeles suveräna 😀
  Ha nu en riktigt skön semester och lev väl, till kropp och själ. Kram, Gerd 😀

  Liked by 1 person

 4. Du har ju lyckats galant med fotoutmaningen! Underbara bilder på vackra och spännande vyer, djur och människor. Hoppas vi ses även nästa år, jag har i alla fall anmält mig för en till säsong, men först skall jag ta mig i mål, fjorton bilder kvar 😉 Ha en toppenfin vistelse på exotiska breddgrader. Hoppas att dina drömmar om en liten Basenji förverkligas under nästa år, jag känner på mig att det blir så. Kram!

  Liked by 1 person

  1. Tack för dina rader snälla Annette. Får se om jag är med nästa år, det lockar men just nu är det också så mycket annat med vår nya lägenhet här i Kuching. Men vi har ju precis kommit hit, snart faller säkert bitarna på plats 😀

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s