Image

Eget tema 47: Skyskrapa (365/366)

img_5180
Petronas Twin Towers, den så välkända tvillingskyskrapan i Kuala Lumpur är idag med sina 452 meter höga torn världens sjunde högsta skyskrapa, den högsta som är 828 m hög ligger i Dubai. Att hela bygget ägs av oljebolaget Petronas framgår av namnet men vanligtvis kallas den bara för Twin Towers. Som turist kan man som högst komma upp till gångbron som sammanbinder de två tornen.

2016_grön

20 thoughts on “Eget tema 47: Skyskrapa (365/366)

 1. Wow, så bra bild på dessa skyskrapor! Jag känner mig också liten och skulle faktiskt vara mer än nöjd med att komma till gångbron. Kul koppling till den förra bilden med turisten. 🙂

  Liked by 1 person

 2. Mäktigt och ganska snyggt bygge och fin bild på tornen mot den blå skyn. Jag skulle tycka att det var spännande att åka upp där, men det är nog slut med det för min man, han mår väldigt dåligt av höga höjder.

  Liked by 1 person

 3. Dregel, dregel! Älskar ju skyskrapare och dina Twin Towers är ju så otroligt läckra! Arkitekterna som designade det bygget måste ha haft otroligt roligt. Undrar om du åkte upp till gångbron. Det hade jag gjort. Utsikten måste vara helt fantastisk däruppifrån.

  PS. Bara en bild kvar nu! Precis som Steve ser jag med spänning framemot sista fotot! DS.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s