20 thoughts on “Det var en gång… (20/365)

  1. Din tolkning är suverän.. och innovativ! Väldigt innovativ speciellt med tanke på att kvinnan i skulpturen inte verkar vara ”Jungfru Maria” och barnet inte är ”Jesus”. MEN jag kanske har fel. Utsmyckningen kanske föreställer en modern version av ”Mary and Jesus” och hon berättar en saga för barnet. Nytänk i så fall;-)

    Liked by 1 person

    1. Tack Marie. Ja, det är väldigt vanligt med symboler av olika slag på intill ingången på husets fasad. När vi bodde i hus hade vi en istället för en symbol en liten vacker skylt med husets namn som vi själva valt vilket också är vanligt. Vi valde Larnita som är en sammansättning av mitt namn och min makes, Larnita, Lars och Anita. De som köpte huset efter oss behöll skylten och den sitter där än idag. De trodde att den skulle hålla kvar husets själ.

      Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s