20 thoughts on “Det var en gång… (20/365)

  1. Din tolkning är suverän.. och innovativ! Väldigt innovativ speciellt med tanke på att kvinnan i skulpturen inte verkar vara “Jungfru Maria” och barnet inte är “Jesus”. MEN jag kanske har fel. Utsmyckningen kanske föreställer en modern version av “Mary and Jesus” och hon berättar en saga för barnet. Nytänk i så fall;-)

    Liked by 1 person

    1. Tack Marie. Ja, det är väldigt vanligt med symboler av olika slag på intill ingången på husets fasad. När vi bodde i hus hade vi en istället för en symbol en liten vacker skylt med husets namn som vi själva valt vilket också är vanligt. Vi valde Larnita som är en sammansättning av mitt namn och min makes, Larnita, Lars och Anita. De som köpte huset efter oss behöll skylten och den sitter där än idag. De trodde att den skulle hålla kvar husets själ.

      Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s