I ensamt majestät (32/365)

img_7243Just här, på den smala landsvägen som leder till den större, tar sig trädet plats i ensamt majestät.

37 replies to “I ensamt majestät (32/365)

 1. Vyn är ju medelhavsisk, men annars så tycker jag fotot påminner mig om någon av mina föräldrars tavlor från naturen.
  Det här trädet visar styrka och uthållighet och kan sporra den ensamme vandraren 😀
  Superb! ❤

  Liked by 1 person

 2. Vilket vackert vykort du har skapat ! Helt underbart med det stora trädets krona som sträcker sig upp mot den vackra blå himlen. Fint att du fått med skuggan också av trädet. Gillar också katusarna i förgrunden. Ett vackert landskap med både slätter och högre kullar. Snyggt att du tagit med så mycket av det fina landskapet och inte bara själva trädet för nu ser man sammanhanget där det står. Att man kan ana de vita husen långt bort är fint också.
  Vacker vårgrönska att njuta av också när man ser bilden.

  Jag blir ressugen när jag ser det fina landskapet 🙂

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack fina Marie. Uppskattar mycket att tittar på en bild och skriver vad du tänker, att du tar dig tid. Tänk vad roligt om du kunde komma på besök hit till Malta. Tror vi skulle ha roligt tillsammans.

   Liked by 1 person

 3. WOW vilken vacker bild! Perfekt tolkning för temat! Trädet är så vackert!
  Jag håller med dig ang. besökare och hur man får besökare! Det är ju jättesvårt att få några besökare just från 365-projektet men jag är ny så det kanske kommer när de upptäcker mig! Det är nog så att man ska satsa på några bloggar och följa dem. Jag har varit runt hos alla och kommenterat och kollat läget men det är ju så svårt att komma ihåg vem som var vem och vilken man vill se igen! Får nog göra en lista på bloggen med mina favoriter! Tack för tipset! Och jag är glad att jag inte slipper dig för jag gillar både dig och dina bilder! Du har absolut utvecklats massor och det är så roligt att se! :O)

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Anneli, vad glad jag blir. Du är ju en så duktig fotograf.
   Du kommer säkert att hitta ett antal på deltagarlistan som du väljer att följa och de i sin tur kommer säkerligen att följa dig.

   Like

 4. Nu har ju alla skrivit mycket om bilden och jag kan bara instämma i lovsången. Gillar bilden mycket. Tänk att ensamma träd talar till en så. Det är kanske för att de får utvecklas utan att trängas med andra och står ut och märks utan konkurrens i landskapet. Därmed gör de sig bra på bild, blicken får fäste och förs vidare mot skyn. Man vilar en stund från livets jäkt och vimmel.

  Liked by 1 person

 5. Vacker tavla, eller jag menar bild, men den ser ut som en oljemålning av en duktig konstnär. Just ja, det är ju du som är konstnären! 🙂 Underbar skärpa genom hela bilden och fantastiska sommarfärger!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star