22 thoughts on “Det var gott ! (31/366)

  1. Crepes har jag bara ätit i Frankrike och bad alltid att få dem naturell, utan socker, men gärna med vispgrädde. Å nu blev jag aningen (positivt!!!) förvånad också. För jag har faktiskt aldrig smakat Nutella heller. Bara utseendet av geggan ger mig kväljningar.

    Liked by 1 person

  2. Just ja, det är så de gör, med den där rakan! Fin liten serie med detaljbild och sen ett situationsfoto där jag gillar den koncentrerade nöjda minen hos crêperisten. För en evighet sedan, under en vistelse i Paris sa vi, min man och jag, att ett crêperie skulle man öppna på vår ort. Nu finns det förstås, allt dyker upp förr eller senare. Hmm. Nu vill jag till Paris.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s