Det var gott ! (31/366)

img_7579-0Det var gott !img_7576-psDet tyckte iallafall min man som beställde en Crepes med någon sötsliskig fyllning och brandy.
Tror att det söta var Nutella, något jag aldrig smakat men som verkar populärt.

22 replies to “Det var gott ! (31/366)

  1. För mig är den typen av maträtter något som tilltalar mig fram till jag stoppar det i munnen . Gillar hantverket när de lagar det, blir lite som en schow men det ser oftast roligare och trevligare ut än vad det smakar.

    1. Staving är inte så noga så länge man förstår varandra. Det var ingen pekpinne för jag var själv tvungen att dubbelkolla hur det egentligen stavas 😀

  2. Crepes har jag bara ätit i Frankrike och bad alltid att få dem naturell, utan socker, men gärna med vispgrädde. Å nu blev jag aningen (positivt!!!) förvånad också. För jag har faktiskt aldrig smakat Nutella heller. Bara utseendet av geggan ger mig kväljningar.

  3. Just ja, det är så de gör, med den där rakan! Fin liten serie med detaljbild och sen ett situationsfoto där jag gillar den koncentrerade nöjda minen hos crêperisten. För en evighet sedan, under en vistelse i Paris sa vi, min man och jag, att ett crêperie skulle man öppna på vår ort. Nu finns det förstås, allt dyker upp förr eller senare. Hmm. Nu vill jag till Paris.

      1. Jag skulle behöva mycket pengar, tid har jag ju, men mera ork också. Många sköna ställen som dyker upp på bloggarna.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star