32 thoughts on “Jolle (30/365)

 1. Här ser jag inte bara din röda jolle utan jag skymtar även båten i bakgrunden som måste vara en kopia på din header – eller det kanske rentav ÄR båten i din header. Det gjorde mig extra glad.

  Å tack tjejen för färgkickarna:-)

  Liked by 1 person

  1. Nej, det är inte en kopia av min header. Headern har ju hängt med ett tag medan bilden är från i söndags. När jag visade bilden för min man tyckte han att den var ok men att jag skulle redigera bort den färgglada båten som inte syns så mycket av. Inte att tänka på och då tänkte jag på dig 😉

   Like

 2. Underbara speglingar på vattnet som jag gillar så mycket i dina bilder. Det var verkligen ett smakfyllt val av jollen med sina härliga färger som bryter av i fårg mot det blå. Tjusigt ! Så tycker jag den karakteriska Maltabåten uppe i vänstra hörnet på bilden ger en extra touch till bilden.

  Jag är så glad att återigen så se din “gamla” header igen ! Det liksom bara är du Anita med den 🙂 Den andra headern var snygg också men den här är DU 🙂

  Hoppas det är bra och skönt där nere nu. Här njuter vi av plusgrader och upptining av snön lite. På SMHI spekuleras det till och med att våren kanske har kommit till Östergötland. Det får vi se om en vecka skriver dom. Det är väl ett antal dagar som temperaturen måste hålla i sig för att det ska få kallas vår. Men att bara höra ordet får en ju att njuta.
  Det skulle innebära att vi är nog nästan 3-4 veckor tidigare än förra året. Gillas ! Även om förändringarna i klimatet är oroande.

  Ha det gott Anita !

  Kram från Marie

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Marie för din långa och så fina kommentar. Blir jätteglad över det du skriver och tar det till mig ska du veta. Nu hoppas jag att SMHI har rätt och att våren verkligen redan nu är på väg till dig. Varm Kram till dig Marie och sköt om dig ❤

   Like

 3. Åh, så stilig röd jolle, och det kluckande vattnet därtill, gör bilden väldigt vågat vacker 😀
  Och bakom den färgglada båten 😀
  Dessa bilder behövde jag en regnig grå dag som denna. Kram!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s