18 replies to “Uteservering (29/365)

  1. Sommar på Malta, vårkänslor här i Stockholm med 6 plusgrader. Å här satt faktiskt jättemånga nollåttor ute och fikade – både igår och idag. Okej då, de var påpälsade och fikaställena hade värmeinstallationer, men ändå.

    Tänkte på hur fikaställen i olika delar av Europa kan se ut den här årstiden när jag såg din bild. Japp, du sätter alltid min tankeverksamhet igång Anita 🙂

  2. Jag funderar över vad det är som skiljer den här uteserveringsbilden från en som skulle vara tagen hos oss när vårsolen lyste. Ja, du anar: ansiktena uppåt hos oss med ett saligt blundande uttryck. Men där man är van vid mera sol sitter man under parasoll. Sen är det många herrar som sitter där. En slump? Kul med bilder som får en att tänka.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star