19 replies to “Koncentration (42/365)

 1. Vilken bra tolkning du gör på det här temat. Du har lyckats fånga en person som tycks vara koncentrerad i sitt arbete. Bra gjort Anita. Jag tycker inte temat är helt enkelt.
  Det ser varmt ut med handskar på sig att gå omkring i och man kan ju fundera varför personen har det. Snyggt att du fotat personen lite snett bakifrån och skrivblocket fullt synligt.

  Snart väntar en hundpromenad med pulsande i nysnö IGEN 🙂
  Ha en fin Onsdag Anita ! Kram från Marie 🙂

  1. Tack snälla Marie för din fina kommentar som gör mig glad. Hoppas det var en skön promenad för både dig och vovve. Kram och fin Onsdag till dig också.

 2. P-vakt antar jag. Hon kanske är spänd och orolig för att den felparkerande? bilägaren ska komma och ge henne en utskällning. Han/hon skulle ju bara…..

 3. Verkligen bilden av koncentration. Det är ju inte det allra lättaste att skriva med fingervantar på. Jag fastnar för strykvecket på ärmen, minns folks välstrukna kläder på Sri Lanka. Gillar bilden mycket.

 4. Det där måste vara en lapplisa eller parkeringsvakt som det heter nuförtiden. Hon hr verkligen skyddat sig med hängslen och livrem mot solen. Roligt också att hon fortfarande skriver ut böteslappen från hand. Här går ju allt “automatiskt” när böteslappen kommer ut som en gul remsa ur en maskin som lapplisan har med sig. Dessutom går parkeringsvakterna alltid i par här – av säkerhetsskäl.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star