31 replies to “Ett steg i taget (41/365)

 1. En alldeles sagolikt perfekt figur med det talande ordspråket.
  Många gånger är det bättre att ta ett steg i taget än att ha många bollar i luften.
  Ett vackert foto med dessa färgrika båtar i bakgrunden, ögongodis 😀
  Kram från mig! ❤

  Like

 2. En underbar skulptur på ett ovanligt ställe, ovanligt bra ställe tycker jag. Mycket snyggt fotat med de färggranna båtarna i bakgrunden, de hör naturligt ihop med fiskaren och förstärker intrycket.

  Liked by 2 people

 3. Haha. Jag har fotat streetfoto idag oxh tänkt att bilderna kan passa till detta tema. Men de är verkligen a world apart från denna poetiska och vackra bild. Du vet ju att jag gillar M så tack för den. Vackert ljus och färger och snygg staty. Så perfekt placerad i hamnen nära båtarna och så fint att de hedrar fiskarna och fisketraditionen. Bra bild och perfekt tolkning.

  Like

 4. Det första jag tänkte när jag såg din bild, var att bilden ser ut som en skön tavla med skulturen och det blå i bakgrunden. Båtarna är ju något alldeles särskilt med där nere 🙂 “Ett steg i taget” är verkligen något att reflektera över också i vardagen men också vad skulptören har velat förmedla med sin skulptur och med ditt val av tolkning kan jag få i gång tankar och fantasi. 🙂

  Liked by 1 person

 5. Jag gillar denna bild mycket! Dels är det en ovanlig och mycket fin skulptur i sin “rätta” omgivning, dels är den så fint fotograferad i profil med de färggranna båtarna bakom, som kontrast till statyns gråa färg. Det är mycket liv i bilden trots att den föreställer en staty!

  Liked by 1 person

 6. Snyggt! och passande till temat. Jag gillar att statyn mycket väl hade kunnat vara verklig (förutom färgen) och att den passar så bra in i bakgrunden. En petitess – synd att du inte fick med högerfoten.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star