Image

Karakteristik (47/365)

img_7545-1-psMedelhavets blå vatten och de färgglada båtarna är nog det som många förknippar med Malta.

Nu reser jag till Malaysia och är tillbaka igen i mitten av april, lagom till att våren kommit och sommaren är på väg. Kikar in hos dig efter att jag hämtat mig efter den långa flygresan och när datorn är på plats.
Take care !
😀

45 thoughts on “Karakteristik (47/365)

 1. Redan när jag såg rubriken visste jag att du skulle lägga upp Luzzo båtarna. Japp, jag börjar lära känna dig ganska väl vid det här laget;-)

  Härligt med ytterligare en långresa till Malaysia. Helt underbart! Å då du bloggade flitigt förra gången så hoppas jag att du gör det den här gången också. Ska bli hur kul som helst att lära känna Kuching ännu bättre genom din blogg och dina härliga bilder:-)

  Take care yourself och Kram:-)

  Liked by 1 person

 2. Så fin Malta bild. Du har lärt mig en del om den ön. Det var ett populärt resmål för många år sen, bland de unga.
  Lycka till i Malaysia och jag tittar gärna på nya bilder därifrån. Och från ert vackra hem, naturligtvis.
  Ikväll ska lilla jag på fest 😀 kul.

  Ta hand om er, kram 💗

  Liked by 1 person

 3. Så trevligt val och det blev klockrent. Dess färgprakt ihop med Medelhavets blåa, helt underbart. Speglingen på vattenytan är ju bara så vackert med. Det är inte särskilt svårt att drömma sig ned till Malta genom dina underbara bilder och tolkningar.
  Jag önskar dig en trevlig och härlig vistelse i Kuching på alla vis ! Ser fram mot att få njuta av nya bilder istället från Kuching.
  Ta hand om dig !
  Kram från Marie ❤

  Liked by 1 person

 4. Så fina dessa båtar – och så typiska för Malta har jag lärt mig 🙂
  Ha nu en bra resa och en härlig tid i Malaysia – ser fram emot dina bilder därifrån 🙂

  Liked by 1 person

 5. Hej!
  Själv har jag fortfarande lyxen att tillbringa vintern i värmen. Är i Thai sen i januari och har en vecka kvar innan jag åker hem till landet som Johan Glans tycker är ett straff att vara i pga kylan, blåsten och det kalla regnet bl.a. Jag älskar dock Brösarps Backar också.
  Hälsningar Arletta

  Liked by 1 person

   1. Tack för din hälsning. Ja, jag tar väl vara på den sista veckan 🙂
    Om mat – den lagar vi själva nästan varje dag, för det är ofta omöjligt att få någonting som inte brinner i munnen -:)) och när munnen brinner då blir det ingen smak!
    Önskar dig också en skön resa!

    Liked by 1 person

  1. Tack Anette. Resan var lång och är sällan bekväm i ett flygplan delat med ett par hundra andra. Men det är det värt, för att komma någon vart 😀 Fast egentligen är vi inte på semester, vi har våra datorer och arbetar som vanligt på dagarna men eftersom allt är nytt och mycket kvar att upptäcka så känns det lite som semester iallafall 🙂

   Liked by 1 person

    1. Gärna 🙂 Min man och jag har sedan, jag vet inte hur många år, ett eget företag, Passport Travel Ltd där vi säljer skräddarsydda Dyk och Äventyrsresor till bl.a Malaysia/Borneo, Mexico mm. Kika gärna i vår katalog 2017 http://www.passport.nu/
     Kommer att lägga in lite mer info i “Om mig” när jag får tid över.

     Liked by 1 person

     1. Skoj! Passar ju mig som hand i handske, både som resenär oxh sysselsättnlng 🙂 Ska definitivt kolla in er katalog! I april ska jag förresten på dykresa till röda havet. Tack för att du ville berätta och vilket perfekt jobb ni har. Då har ni ju även nytta av art bo “borta”.

      Liked by 1 person

      1. Dykresa till Röda Havet låter fantastiskt ! Har varit där sååå många gånger men idag är det många år sen. Det var till Hurghada vi började sälja våra första resor, dykresor i mitten av 90-talet. Sen har det rullat på och nu är Borneo vårt största resmål, både för dykare som vill till Sipadan och för andra som vill ha äventyr, se djur, natur etc….. 😉

       Liked by 1 person

      2. Så kul! Jag märker att du kan lära mig massor 🙂 detta är min första dykresa och vi landade just i Hurghada. Sen ska vi bo ombord i en vecka. Ja jag längtar verkligen!

       Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s