26 replies to “Huvudsak (56/365)

  1. Tack Eva, fastnade för motivet direkt men var tvungen att vara snabb med kameran och hann inte ställa in den, därav är bildkvalitén inte heller den bästa.

   1. Jag ställer alltid in kameran på snabba inställningar när jag lägger undan den efter användning så är den “beredd” om jag behöver vara snabb. Sen brukar jag tänka bättre en bild med lite brus eller ingen alls 😉 jag tycker att kvaliteten i din bild var bra för övrigt.

   2. Instämmer med Eva, ja det låter inte heller varken till någon ” dålig kvalitet “, så du kan definitivt vara nöjd med denna bild 🙂

 1. Hahaha! Gillar verkligen din tolkning här:-) Otroligt fyndigt och snyggt fotat. Som jag sagt så många gånger förr – din kreativitet är outstanding:-)

 2. Fin bild, på en vanlig företeelse idag. Det händer ibland att de tittar sig ikring, men det är ovanligt. Ofta ser man samma företeelse bakom ratten i bilen när de kör.
  Svante

  1. Tack för din kommentar Svante. På Malta är det höga böter om man pratar i mobilen när man kör. Dessvärre är det mång asom inte bryr sig.

   1. Om det bara vore prat i telefonen, man surfar, och spelar spel på dem här, samtidigt, som man kör bil. Såg en idag då jag var ute på promenad.
    Svante

 3. Gillar verkligen din dubbelbottnade tolkning. Hatten, ja visst mer klockrent än så blir det inte. Fast jag gillar nog undertons tolkningen än mer. Idag är verkligen mobilen först….(för många)

 4. Hej! Har läst ikapp mig med dina tidigare underbara bilder 😀 Gillade särskilt de med båtarna.
  Verkligen att en bild kan säga mer än tusen ord, ibland.
  Denna bild på flickan är jätteläcker. Poängen är ju hatten “huvudsaken” och det hon håller på med är för henne huvudsaken.
  Får mina tankar lite där på min Sarah, fast hon äger ingen sådan hatt, men beter sig likadant.
  Idag innehåller min kram snö. Hoppas den snart blir till tö. Ha det fint i solen <3

 5. Väldigt snyggt foto i färger, mönster och huvudmotiv. Sällan ett gatufoto är så estetiskt tilltalande. Gillar mycket att färgerna upprepar sig i bilden och så fastnar blicken vid pärlbandet i olika färger i bakgrunden. Igår åkte jag buss och gladde mig åt att det faktiskt inte var så många som satt med blicken i mobilen.

  1. Tack snälla för fin kommentar. Ja, idag är verkligen annorlunda än innan mobiltelefonerna fanns. Intressant att få ha varit med både innan och efter.

 6. Åh vilken bra tolkning! Så uppmärksamt av dig. Jag gillar också det där att hatten är med men telefonen också är huvudsaken. Håller med Eva, hellre en träffande, intressant bild med lite brus än ingen!

 7. Toppenbild! Kul att att hon är omedveten om att vara med i bild. Håller med dig, två huvudsaker. Bra komponerad. Snygga färgrepetitioner och instämmer med Eva om kläderna.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star