26 replies to “Huvudsak (56/365)

   1. Jag ställer alltid in kameran på snabba inställningar när jag lägger undan den efter användning så är den “beredd” om jag behöver vara snabb. Sen brukar jag tänka bättre en bild med lite brus eller ingen alls 😉 jag tycker att kvaliteten i din bild var bra för övrigt.

    Liked by 3 people

 1. Hahaha! Gillar verkligen din tolkning här:-) Otroligt fyndigt och snyggt fotat. Som jag sagt så många gånger förr – din kreativitet är outstanding:-)

  Liked by 1 person

 2. Fin bild, på en vanlig företeelse idag. Det händer ibland att de tittar sig ikring, men det är ovanligt. Ofta ser man samma företeelse bakom ratten i bilen när de kör.
  Svante

  Liked by 1 person

   1. Om det bara vore prat i telefonen, man surfar, och spelar spel på dem här, samtidigt, som man kör bil. Såg en idag då jag var ute på promenad.
    Svante

    Liked by 1 person

 3. Hej! Har läst ikapp mig med dina tidigare underbara bilder 😀 Gillade särskilt de med båtarna.
  Verkligen att en bild kan säga mer än tusen ord, ibland.
  Denna bild på flickan är jätteläcker. Poängen är ju hatten “huvudsaken” och det hon håller på med är för henne huvudsaken.
  Får mina tankar lite där på min Sarah, fast hon äger ingen sådan hatt, men beter sig likadant.
  Idag innehåller min kram snö. Hoppas den snart blir till tö. Ha det fint i solen ❤

  Liked by 1 person

 4. Väldigt snyggt foto i färger, mönster och huvudmotiv. Sällan ett gatufoto är så estetiskt tilltalande. Gillar mycket att färgerna upprepar sig i bilden och så fastnar blicken vid pärlbandet i olika färger i bakgrunden. Igår åkte jag buss och gladde mig åt att det faktiskt inte var så många som satt med blicken i mobilen.

  Liked by 1 person

 5. Åh vilken bra tolkning! Så uppmärksamt av dig. Jag gillar också det där att hatten är med men telefonen också är huvudsaken. Håller med Eva, hellre en träffande, intressant bild med lite brus än ingen!

  Liked by 1 person

 6. Toppenbild! Kul att att hon är omedveten om att vara med i bild. Håller med dig, två huvudsaker. Bra komponerad. Snygga färgrepetitioner och instämmer med Eva om kläderna.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star