En fluga gör ingen sommar (60/365)

En fluga på Borneo ser naturligtvis ut som vilken fluga som helst och här liksom där, gör en fluga ingen sommar. Fast brukar vi inte säga “En svala gör ingen sommar” ? Hade inte mitt macro här, tyvärr…

13 replies to “En fluga gör ingen sommar (60/365)

  1. Så fin skärpa och ljus på flugan du fått och med en lugn bakgrund så att man verkligen förstår att det är flugan som är huvudpersonen. Gillar verkligen det limegröna flugan sitter på, som gör att flugan framträder än mer, än om den hade suttit på en mörkare plats.

  2. Du lyckades utmärkt även utan macro! Perfekt fokus och skärpa på flugan och fina färger!

  3. Vilken snygg fluga och även bladet har det lilla extra. Väldigt snyggt!
    Man kan säga både och. Med andra ord, varken en fluga eller en svala gör ingen sommar men vad är det som gör en sommar då?

  4. Mycket fin bild och särskilt när du inte haft ett macro! Även om flugan ser ut likadant i världen så tycker jag mig se ett annorlunda blad som den sitter på! 🙂 Och visst heter det ” en fluga gör ingen sommar”. Det känns mera bekant än svalan! Tycker jag! 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star