34 thoughts on “Sida vid sida (69/365)

  1. Där ligger de, vilar och väntar. Men det finns något i bilden som signalerar annat; ett uppbrott, livlig verksamhet, iver. Kanske är det färgerna, ljuset, eller de energiska tingen som sticker rakt upp mot himlen. Som gräshoppor som skenbart har fastnat på ett grässtrå men som studsar iväg så fort någon närmar sig. Intressant foto, väcker tankar.

    Liked by 2 people

  2. I Malaysia verkar fiskebåtarna se lika “karaktäristiska” ut som på Malta, fast här har dom alla limegröna inslag. Läckert! Gillar den färgen:-) Speglingarna i vattnet är otroligt fina. Bra jobbat där igen:-)

    Liked by 1 person

  3. Härliga speglingar i det blå, lugna vattnet ! Mycket vacker tolkning på temat ! De gröna båtarna är som en härlig palett i det blå vattnet. ! Det blev ju liksom dubbelt upp med de stora resp små båtarna. Snyggt !!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s