Ovan ytan (78/365)

Igår åkte vi till Bako Nationalpark, en halvtimmes bilresa från Kuching och vidare med båt lika länge. Det är ingen ö men nås bara sjövägen då området är väldigt kuperat. Här ska vi ge oss iväg men inte med den här båten som ligger ovan ytan vilket till synes flera båtar gör även på andra sidan på grund av lågvatten.

12 replies to “Ovan ytan (78/365)

 1. Låter som en riktigt intressant utflykt, där du säkert tog massvis med bilder som jag kan se fram emot att titta på 🙂
  Båten ser relativt ny ut och jag gillar den gröna färgen. Precis som på Malta verkar även båtägarna i Kuching älska klara färger. Jättekul, en fröjd för ögat!

  Like

 2. Med näsan i vädret ser båten uta att ligga på land. Verkligen annorlunda byggd än våra båtar och formen syns så bra på din bild. Snyggt med alla färggranna hus i bakgrunden.

  Like

 3. Klockrent på temat ! Mycket “färgklickar” ni har i landet jämfört med oss. Man blir glad av att se starka färger och det ljus som finns där du brukar vara. Den här bilden är inget undantag. Gillar verkligen båten uppe på land och dess färg. Tycker du har fotat den fint genom att du står snett framifrån och ett plus också att man ser bakgrunden och båten i sitt rätta element, floden. Hoppas ni hade en bättre båt ni fick åka i 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star