Linjer (79/365)

På väg mot Bako Nationalpark. Havet ligger spegelblankt och jag ser flera linjer. Hade vi åkt för någon månad sen hade risken varit stor att inte se några linjer alls då det kan gå hög sjö och ibland går därför inga båtar alls.

Fast egentligen såg jag inga linjer alls under resans gång.
Fanns så mycket annat att titta på som istället fångade mitt intresse.
🙂

26 thoughts on “Linjer (79/365)

 1. Visste väl det! Första bilden från utflykten:-) Ser också många linjer och gillar din tokning av temat skarpt. Gillar små båtar när det är lugnt på havet, men tror inte att jag skulle vara så förtjust att sitta i den när det är sjögång… Delar dom ut flytvästar?

  Gilla

 2. Lugnt och fridfullt, vackert! DÅ skulle jag trivas och kanske kanske slippa åksjuketablett men annat vore det om det spegelblanka börjar inta en annan form… Är ju så löjligt åksjuk och värre har det blivit med åldern… Superkul att följa med på resan 🙂

  Liked by 1 person

  1. Åker också helst i liten båt då havet ligger spegelblankt även om jag inte är åksjuk så blir jag istället tokigt orolig och nervös då vattnet intar andra skepnader. Superkul att du vill följa med på resan Susanne, tack för det.

   Liked by 1 person

 3. Linjerna såg du inte förrän du kollade dina foton, kanske. Jag blir ju nyfiken på vad du såg när du inte såg linjerna. Jag vet ju när jag var i Thailand nu nyss. Det var mycket jag såg när jag kom utanför de vanliga turistområdena. Får du någon bild av hur människorna lever där du är nu?
  Arletta

  Liked by 1 person

  1. Tack för dina rader Arletta. Såg de vackra vyerna och de små byarna samtidigt som jag njöt av den sköna värmen 🙂 Ja, visst får jag en bild av hur människorna lever, hur olika de lever beroende på sin levnadsstandard. Det som slår mig allra mest är den genuina vänligheten, harmonin och gästfriheten. Skulle kunna skriva mycket…..

   Liked by 1 person

 4. Vackert och lagom med linjer. Vackra färger på vatten och himmel. Sedan gillar jag de orange och röda färgerna i båten som en lagom kontrast. ”Safety first” 😀 Vilken underbar kompositon.

  Gilla

Uppskattar liksom du att få en kommentar 😃

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s