Av naturen formad (84/365)

Den som besöker Bako Nationalpark kan, förutom vad man finner på land, inte undgå att upptäcka de fantastiska formationer som naturen skapat, där havet tar vid. Den här tyckte någon liknade en kobra, medan jag ser ett huvud av en vacker, stolt människa. Tror alla, i vår fantasi, skapar en egen personlig figur.

Nu är vi i Singapore, en modern storstad som inte är Av Naturen formad, men en spännande och intressant futuristisk metropol som jag med kamerans hjälp kommer att försöka återge, på mitt sätt…

29 replies to “Av naturen formad (84/365)

 1. WOW! Här eggar du verkligen min fantasi! Det jag reagerar mest på är inte bara formationen utan “håret” längst upp – den gröna “busken” alltså. Vilken grej! Tänk att naturen kan skapa sådana fantastiska konstverk!

  Ser med spänning framemot dina bilder från Singapore. Har en känsla av att de kommer att skilja sig en del från Marinas foton (https://marinasbay.blogspot.se/). Hon bor ju där större delen av året. Tror du kommer att gilla hennes blogg…

  Liked by 1 person

 2. Sådana här formationer får mig att bli förundrad över hur naturen sätter sin prägel på vår jord. Det första jag såg utan att läsa kommentarerna var en en orms hals, huvud, ögon och mun. 🙂
  Formationen blir mycket mäktigt genom perspektivet och där det också får en vacker bakgrund med himmel och hav som möts. Tack för denna fina fotoupplevelse du delat med dig av ! 🙂
  Ser fram mot härliga bilder från Singapore 🙂
  Kram / Marie

  Liked by 1 person

 3. Vilken grej! Naturen är bara så fantastisk. Här ser jag många figurer i miraklet. En gubbe, en dam i gul klänning, hajtänder, Längst upp är det en käft som tuggar grönt gräs.
  Jag har inte tjuvkikat på övrigas kommentarer, ville inte bli påverkad.
  Skyltsöndagskramar ❤

  Liked by 1 person

 4. Vad man än ser så är det en mycket vacker bild på ett naturfenomen. Såna har vi ju en hel del av på Gotland till exempel och de väcker beundran och förundran över naturens krafter.

  Liked by 1 person

    1. Det skulle jag gärna göra, om tiden räcker till. Sverigebesöken brukar inte vara så långa. I maj åker vi “hem” till Stockholm och stannar tio dagar. Finns så mycket nytt att upptäcka där också 🙂

     Like

 5. Ja, naturen är häftig med alla spännande former! Jag ser nog också en kobra, men bara för att du skrev det! 🙂 Vacker bild men jag hade önskat att det som är i understa högra hörnet inte var med. Det blir en renare bild utan!
  Tack för kommentaren på min blogg! Du KAN ta en sån bild, jag lovar! 🙂 Ja, jag fotograferar i raw. Det är det absolut bästa om du vill redigera dina bilder och ha mesta möjliga detaljer kvar i bilden! Har du inte börjat med det så gör det! Du kommer vinna på det samtidigt som du kommer förlora mera plats för filerna är ju så klart större! ;O) Men testa ett tag och passar det inte efter en månad när du verkligen gett det en chans så gå tillbaka till jpg. Det viktiga är att du gör det som känns rätt för dig! Raw är ju bra om du redigerar bilderna mycket eller vill kunna göra det, eller om du misslyckas med en bild kan du i en raw rädda mycket fel! Testa! 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star