22 replies to “Lågvatten (83/365)

 1. Vi har lågvatten hos oss också, fast det beror på vattenbrist, inte på Månens dragningskraft. Jag kan inte förstå att det ska vara vattenbrist här, det gör ju inget annat än snöar, och regnar, men jag ser ju vattennivåerna i sjön själv, och det är nästan 1 meter lägre än vanligt.
  Svante

 2. Det var en vacker vy du fångat. Underbara turkosa/blå färger på himmel och hav. Gillar också de olika gröna färgerna på träden. Tänk att få insupa allt detta på plats verkar underbart !
  Önskar dig/er en riktigt härlig helg !
  Kram från Marie !

 3. Tidvatten finns ju inte här i Sverige (tror jag). Enda gången jag sett det är i England och det är ingen vacker syn när man ser båtarna ligger i brun gegga/lera. Det är betydligt mera tilltalande att se ditt tidvatten från Asien. Gillar speciellt inramningen och så träden i vattnet. De ser ut att sträcka upp armarna mot himlen.

 4. Vilken otroligt häftig och vacker natur och spännande naturfenomen. Så himla härligt att se dina bilder från platser jag aldrig sett eller besökt. Tack för att du delar med dig.

 5. Det ser så lugnt och stilla ut, men ändå så dramatiskt. Väldigt fint komponerad bild med förgrund och bakgrund och de kala träden som sticker upp i mitten och drar blicken till sig.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star