Attraktion (90/365)

 Attraktionen här är förmodligen inte särskilt ömsesidig men jag kunde bara inte låta bli att stanna kvar, så länge apan höll sig kvar. Han var så nära, bara ett par meter och det enda som skiljde oss åt var några buskar där han hela tiden på något sätt var mer eller mindre dold av grenar. Tills då, som på förra bilden, eller som här.

Att få se vilda djur i sin naturliga miljö är en attraktion som lockar många turister. Proboscis monkey, Näsapan, liksom OrangUtangen, som bara finns på Borneo, är dessvärre även en attraktion för tjuvskytte vilket har gjort att dessa unika djuren riskerar att utrotas helt. Men nu lämnar vi Bako, Naturen och Djuren..
😉

22 thoughts on “Attraktion (90/365)

  1. Måste säga ”he is growing on me”, långsamt men säkert! Tycker det är fantastiskt att du kom så nära och att han inte var ett dugg skygg, rädd eller agressiv. Han tittar verkligen in i kameran och poserar perfekt för dig. Gillar faktiskt hans stora, kloka ögon samt det hattformade skägget. Som sagt ”he is growing on me”:-)

    Liked by 1 person

  2. Oh, vad jag skulle vilja byta plats med dig just där. ❤ Så häftigt att få stå och bara vara nära. Sjukt att det finns dem som inte respekterar att djurarten håller på att försvinna. Det gör mig ledsen, men dina bilder gör mig glad. Trevlig helg!!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s