18 replies to “Gömd (119/365)

 1. Jag måste hålla med dig för det är vackert i de äldsta delarna av vår huvudstad. Önskar nästan att jag hade en bostad just här.

 2. Det är så härligt med din mix av motiv – Malaysia, Malta och nu Stockholm. Jag njuter för fullt:-)

 3. Ja, Stockholm ÄR mysigt. Och titta på kullerstenarna längs rosa huset! Det är historia, som någon skulle kunna skriva en roman om. Med titeln Kullerstenarna längs rosa huset. 🙂 Eller hur?
  Ellington

  1. Absolut, titeln är därmed klar, nu är det bara att börja skriva 😉 Tack för din tänkvärda kommentar Ellington 🙂

   1. Eller kanske en novell är mer realistiskt genomförbart.
    Ellington

    1. Ja, en roman kräver nog lite mer underlag plus en stor portion fantasi. Men det där sista bär vi nog alla på, omedvetet eller ej.

 4. Underbar miljö som man aldrig får nog av och alltid något nytt att upptäcka. Härlig kontrast i färgen på husen och med ett fint ljus. Tur att det finns en del gammalt som är sparat och inte drogs med i rivningshysterin på 60-70talet.

 5. Jag har en plan: en semestervecka i Stockholm, då skulle jag hinna gå runt lite och verkligen se vår vackra huvudstad. Många andra städer i Europa har jag varit i, men Stockholm får bara korta besök. Vacker stadsbild i sin enkelhet.

 6. Bra tolkning! Själv har jag faktiskt varit väldigt lite i Stockholm, har väl bara blivit så. Oftast bara på Arlanda flygplats, på väg till något annat land…Därför extra kul att se dina foton från Stockholm, får lite mer smak…

 7. Bra tolkning och fina gamla kvarter. Gillar kompositionen med den röda väggen som gömmer det som finns runt knuten. Känns som man måste gå vidare för att se.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star