Enkelt men snyggt (154/365)

Enkelt men snyggt för jag tycker verkligen att det här är snyggt. Tegeltak, den fina takkupan, faluröd fasad och vita fönsterkarmar. Enkelt, för inte var det särskilt svårt att fotografera men det finns inte att hitta på Malta.

10 replies to “Enkelt men snyggt (154/365)

  1. Det vore kul att bygga ett trähus på Malta med Falu rödfärg och vita knutar

  2. Nej, det huset och taket hittar du nog inte på Malta, men såååå mycket annat:-) Å om man tänker på byggnationen så var huset du visade nog inte lika enkelt att bygga som alla sandwich-byggen som smälls upp här (och troligen hos dig också) idag. Har inte sett ett “riktigt” tegeltak på nybyggnationer, inte sådana fönster heller – ja, du förstår vad jag menar. Å jag förstår såklart hur du menade med rubriken till ditt inlägg;-)

  3. Väldigt idylliskt och fint, med både tegelpannor och skorsten. Särskilt roligt att se tegelpannorna. När många renoverar sina tak byter de till betongpannor som liknar tegelpannor, men saknar samma charm. Vi var på väg att göra just det bytet, vilket jag är glad att vi inte gjorde.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star