Enkelt men snyggt (154/365)

Enkelt men snyggt för jag tycker verkligen att det här är snyggt. Tegeltak, den fina takkupan, faluröd fasad och vita fönsterkarmar. Enkelt, för inte var det särskilt svårt att fotografera men det finns inte att hitta på Malta.

10 thoughts on “Enkelt men snyggt (154/365)

  1. Nej, det huset och taket hittar du nog inte på Malta, men såååå mycket annat:-) Å om man tänker på byggnationen så var huset du visade nog inte lika enkelt att bygga som alla sandwich-byggen som smälls upp här (och troligen hos dig också) idag. Har inte sett ett ”riktigt” tegeltak på nybyggnationer, inte sådana fönster heller – ja, du förstår vad jag menar. Å jag förstår såklart hur du menade med rubriken till ditt inlägg;-)

    Gilla

  2. Väldigt idylliskt och fint, med både tegelpannor och skorsten. Särskilt roligt att se tegelpannorna. När många renoverar sina tak byter de till betongpannor som liknar tegelpannor, men saknar samma charm. Vi var på väg att göra just det bytet, vilket jag är glad att vi inte gjorde.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s