Enkelt men snyggt (154/365)

Enkelt men snyggt för jag tycker verkligen att det här är snyggt. Tegeltak, den fina takkupan, faluröd fasad och vita fönsterkarmar. Enkelt, för inte var det särskilt svårt att fotografera men det finns inte att hitta på Malta.

Comments

10 responses to “Enkelt men snyggt (154/365)”

 1. Mias Mix Avatar

  Ser väldigt svenskt ut. Och visst är det enkelt och snyggt!

 2. torgnymagnusson Avatar
  torgnymagnusson

  Det vore kul att bygga ett trähus på Malta med Falu rödfärg och vita knutar

 3. bpz3 Avatar

  Nej, det huset och taket hittar du nog inte på Malta, men såååå mycket annat:-) Å om man tänker på byggnationen så var huset du visade nog inte lika enkelt att bygga som alla sandwich-byggen som smälls upp här (och troligen hos dig också) idag. Har inte sett ett “riktigt” tegeltak på nybyggnationer, inte sådana fönster heller – ja, du förstår vad jag menar. Å jag förstår såklart hur du menade med rubriken till ditt inlägg;-)

 4. evacarolasvensson Avatar

  Så svenskt känns det, gillar trädet får en känsla av Bullerbyn! Mysigt och hemtrevligt.

 5. skrifvarstugan Avatar

  Håller helt med dig och sååå svenskt och idylliskt som man bara hittar här.

 6. Jag Avatar

  Verkligen!

 7. annettejuhlin Avatar

  Väldigt idylliskt och fint, med både tegelpannor och skorsten. Särskilt roligt att se tegelpannorna. När många renoverar sina tak byter de till betongpannor som liknar tegelpannor, men saknar samma charm. Vi var på väg att göra just det bytet, vilket jag är glad att vi inte gjorde.

 8. mallan Avatar

  Verkligen enkelt och snyggt, gamla tegelpannor ska man vara rädd om!

 9. claesbilder Avatar

  Visst är det enkelt och snyggt. Härligt med de röda färgerna mot den blå himlen.

 10. thyrakristina Avatar

  Helt klart enkelt och snyggt! 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: