15 replies to “Kafferep (153/365)

  1. Ser verkligen ut som om det är metall av något slag. Kommer ihåg att du har visat den tidigare och tyckte redan då att den var trevlig. Kul att temat togs upp i år.

  2. Båda bilderna är lika fina. Gillar verkligen den skulpturen, ser så rogivande ut … och så blev jag sugen på kaffe, jag som inte har något hemma just nu. 😀

  3. Tyckte väl att jag kände igen denna roliga skulptur. Den tittar jag gärna på en gång till, då jag tycker att den är så humoristisk och glad. Ovanligt att den skapats i keramik och inte i brons. Är förvånad att den är i så gott skick med tanke på hur ömtålig keramik är.

  4. Just det, den här kommer jag ihåg 🙂 Keramik, det låter ju inte alls hållbart, fantastiskt att den är så fin. Jag gillar båda de bilder du tagit, men kanske den här senaste litet mer. Trevligt med den vinkeln, att se dem sitta där och fika i godan ro utan att låta sig störas av omgivningen.

  5. Ser så trevligt ut så man får lust att slå sig ner 👍☺. Kul att bilderna är så olika. På förra bilden ser de ut att sitta ändå in i “caféet/ståndet” och på nya bilden sitter de långt ifrån.

  6. Kul att få se båda bilderna. Gillar båda. Din nya kamera tar ju jättebra bilder, och du är ju en väldigt duktig fotograf. En riktig feel good staty.

  7. Vilken härlig staty och snyggt fotad! Jag vet att det är en konst att fota statyer så att de kommer till sin rätt, och du lyckas med det.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star