Kafferep (153/365)

Skulptur i keramik av Charles Clews på Bisazza Street här i Sliema. Gjorde det lätt för mig och valde samma motiv som förra året men med min nya kompaktkamera och ur en annan vinkel. Hur den såg ut då ser du här.

Comments

15 responses to “Kafferep (153/365)”

 1. mariawijk Avatar

  Hade aldrig gissat att skulpturen var gjord i keramik! De ser ut att ha en trevlig fikastund 🙂

 2. evacarolasvensson Avatar

  Keramik, jag gillade typ brons… Läcker och gemytlig staty. Blir sugen på kaffe 😉

 3. Kristallina Avatar

  Ser verkligen ut som om det är metall av något slag. Kommer ihåg att du har visat den tidigare och tyckte redan då att den var trevlig. Kul att temat togs upp i år.

 4. ogamotoga Avatar
  ogamotoga

  Båda bilderna är lika fina. Gillar verkligen den skulpturen, ser så rogivande ut … och så blev jag sugen på kaffe, jag som inte har något hemma just nu. 😀

 5. bpz3 Avatar

  Tyckte väl att jag kände igen denna roliga skulptur. Den tittar jag gärna på en gång till, då jag tycker att den är så humoristisk och glad. Ovanligt att den skapats i keramik och inte i brons. Är förvånad att den är i så gott skick med tanke på hur ömtålig keramik är.

 6. annettejuhlin Avatar

  Just det, den här kommer jag ihåg 🙂 Keramik, det låter ju inte alls hållbart, fantastiskt att den är så fin. Jag gillar båda de bilder du tagit, men kanske den här senaste litet mer. Trevligt med den vinkeln, att se dem sitta där och fika i godan ro utan att låta sig störas av omgivningen.

 7. Mias Mix Avatar

  Ser så trevligt ut så man får lust att slå sig ner 👍☺. Kul att bilderna är så olika. På förra bilden ser de ut att sitta ändå in i “caféet/ståndet” och på nya bilden sitter de långt ifrån.

 8. Kerstin Avatar

  Vilken härlig skulptur och klockrent till temat.

 9. skrifvarstugan Avatar

  En mysig och trevlig bild med gemyt i som jag blir väldigt glad av. Härliga skulpturer ! Fint ljus och vinkel.

 10. Susanne Avatar

  Kul att få se båda bilderna. Gillar båda. Din nya kamera tar ju jättebra bilder, och du är ju en väldigt duktig fotograf. En riktig feel good staty.

 11. Jag Avatar

  Vilken härlig staty och snyggt fotad! Jag vet att det är en konst att fota statyer så att de kommer till sin rätt, och du lyckas med det.

 12. claesbilder Avatar

  Härlig staty som passar perfekt till temat 🙂

 13. thyrakristina Avatar

  Klockrent till temat! 🙂

 14. Christrog Avatar

  Rolig skulptur som passar perfekt till temat.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d