Made in Malta

by Anita

Kafferep (153/365)

14

Skulptur i keramik av Charles Clews på Bisazza Street här i Sliema. Gjorde det lätt för mig och valde samma motiv som förra året men med min nya kompaktkamera och ur en annan vinkel. Hur den såg ut då ser du här.

14 thoughts on “Kafferep (153/365)

 1. ogamotoga

  Båda bilderna är lika fina. Gillar verkligen den skulpturen, ser så rogivande ut … och så blev jag sugen på kaffe, jag som inte har något hemma just nu. 😀

  Gilla

 2. bpz3

  Tyckte väl att jag kände igen denna roliga skulptur. Den tittar jag gärna på en gång till, då jag tycker att den är så humoristisk och glad. Ovanligt att den skapats i keramik och inte i brons. Är förvånad att den är i så gott skick med tanke på hur ömtålig keramik är.

  Gilla

 3. annettejuhlin

  Just det, den här kommer jag ihåg 🙂 Keramik, det låter ju inte alls hållbart, fantastiskt att den är så fin. Jag gillar båda de bilder du tagit, men kanske den här senaste litet mer. Trevligt med den vinkeln, att se dem sitta där och fika i godan ro utan att låta sig störas av omgivningen.

  Gilla

 4. Mias Mix

  Ser så trevligt ut så man får lust att slå sig ner 👍☺. Kul att bilderna är så olika. På förra bilden ser de ut att sitta ändå in i ”caféet/ståndet” och på nya bilden sitter de långt ifrån.

  Gilla

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: