32 replies to “Splash !

 1. Hahaha! Vilken rolig text till härliga bilder som du verkligen fick till perfekt! Hela flygfärden och “landningen” finns med. Just för sådana bilder behövs en proffskamera som du ju har. Du är verkligen bra på all slags fotografering. Men det har jag ju sagt så många gånger redan 😉

  25 grader – nu börjar det likna nå’t 🙂

  PS. Har som högst hoppat i vattnet från ett 3 m torn i en simhall, och då med fötterna före. Lyckades ändå landa på mage några gånger. Ålder: 13 år… DS.

  Liked by 1 person

 2. Underbar bildserie 😃 Låter skönt med 25 grader. Jag tog också mitt första dopp i söndags, men det var nog lite kallare här.
  Foto verkar väldigt mysigt. Läste nånstans att det tar 5 timmar dit från Sliema. Stämmer det? Då blir det verkligen en heldag. Längtar!

  Liked by 1 person

 3. Härlig bildserie … där fick du till det med både text och bild! Tror du gör klokt i att skjuta upp ditt baklängeshopp till nästa liv!

  Liked by 1 person

 4. Vad roligt att stå och se när någon gör så där tvistade hopp och att hinna föreviga alla moment i hoppet, snyggt gjort! Rolig text till bilderna också. Sen älskar jag havets färger som går igen i karlarnas badkläder.

  Liked by 1 person

  1. Ja, det var roligt men som alltid när jag riktar kameran mot okända människor känner jag mig lite skamsen. Tokigt ! Det är ju fritt att fotografera bland allmänheten, men ändå.

   Like

   1. Så känner jag också, utom ibland när jag glömmer mig. Jag tycker att det är olika; i den här situationen där killarna har någon sorts uppvisning kan man ju tycka att de nästan skulle vilja att någon fotade. Men annars tänker jag ofta att jag ju inte skulle vilja hamna på någons blogg.

    Liked by 1 person

 5. Skärpning, Anita, det är klart att du ska hoppa i!!!! 25 grader, så härligt, här är det definitivt under 20 och man stannar inte länge i vattnet. Fina bilder, motor på kameran??? (det FÅR man ha, det är inte fusk!!!)

  Like

  1. Motor 😕 Känner inte till det där med motor, trodde det var jag som var själva motorn i mitt fotograferande 😉 Tack för besök och kommentar!

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star