Splash !

Yesterday, I took the first dip of the year… …in the Mediterranean Sea, 25 degrees. But I didn’t exactly jump into the water… …the same way like this guy did 🙂

I’ll do the same next time but think I’ll wait for another year, or rather, until my next life..
😀 😐 😕

32 thoughts on “Splash !

 1. Hahaha! Vilken rolig text till härliga bilder som du verkligen fick till perfekt! Hela flygfärden och ”landningen” finns med. Just för sådana bilder behövs en proffskamera som du ju har. Du är verkligen bra på all slags fotografering. Men det har jag ju sagt så många gånger redan 😉

  25 grader – nu börjar det likna nå’t 🙂

  PS. Har som högst hoppat i vattnet från ett 3 m torn i en simhall, och då med fötterna före. Lyckades ändå landa på mage några gånger. Ålder: 13 år… DS.

  Liked by 1 person

 2. Underbar bildserie 😃 Låter skönt med 25 grader. Jag tog också mitt första dopp i söndags, men det var nog lite kallare här.
  Foto verkar väldigt mysigt. Läste nånstans att det tar 5 timmar dit från Sliema. Stämmer det? Då blir det verkligen en heldag. Längtar!

  Liked by 1 person

 3. Vad roligt att stå och se när någon gör så där tvistade hopp och att hinna föreviga alla moment i hoppet, snyggt gjort! Rolig text till bilderna också. Sen älskar jag havets färger som går igen i karlarnas badkläder.

  Liked by 1 person

  1. Ja, det var roligt men som alltid när jag riktar kameran mot okända människor känner jag mig lite skamsen. Tokigt ! Det är ju fritt att fotografera bland allmänheten, men ändå.

   Gilla

   1. Så känner jag också, utom ibland när jag glömmer mig. Jag tycker att det är olika; i den här situationen där killarna har någon sorts uppvisning kan man ju tycka att de nästan skulle vilja att någon fotade. Men annars tänker jag ofta att jag ju inte skulle vilja hamna på någons blogg.

    Liked by 1 person

 4. Skärpning, Anita, det är klart att du ska hoppa i!!!! 25 grader, så härligt, här är det definitivt under 20 och man stannar inte länge i vattnet. Fina bilder, motor på kameran??? (det FÅR man ha, det är inte fusk!!!)

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s