30 thoughts on “Flowers…

  1. Ett inlägg fullt med blomsterglada bilder med vackert sommarljus och fina detaljer. Underbart! Växten på första bilden undrar jag förstås över, den är ny för mig. Bilderna på den är toppen. Men jag känner igen Nerium Oleander i rosa och vitt. En favorit som jag inte lyckats så bra med.

    Liked by 1 person

    1. Åhh.. du är så himla duktig på så mycket. Själv kan jag inte namnge en endaste blomma men gissar att den vita med lila kanter är en slags Nejlika. Det sägs ju att ett starkt intresse för något föder kunskap. Har t.ex ett väldigt starkt intresse för fotografering men inte sjutton föds den efterlängtade kunskapen. Visst, den utvecklas, men i snigelfart 😉 Tack ”Jag” för din fina kommentar!

      Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s