30 thoughts on “Flowers…

  1. Ett inlägg fullt med blomsterglada bilder med vackert sommarljus och fina detaljer. Underbart! Växten på första bilden undrar jag förstås över, den är ny för mig. Bilderna på den är toppen. Men jag känner igen Nerium Oleander i rosa och vitt. En favorit som jag inte lyckats så bra med.

    Liked by 1 person

    1. Åhh.. du är så himla duktig på så mycket. Själv kan jag inte namnge en endaste blomma men gissar att den vita med lila kanter är en slags Nejlika. Det sägs ju att ett starkt intresse för något föder kunskap. Har t.ex ett väldigt starkt intresse för fotografering men inte sjutton föds den efterlängtade kunskapen. Visst, den utvecklas, men i snigelfart 😉 Tack “Jag” för din fina kommentar!

      Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s