Rabat, Victoria / Gozo.

Fler bilder från Gozo, den här gången från Victoria, öns största stad om än liten. Även här måste du nog klicka på bilderna för att de ska komma till sin fulla rätt. Till varje bild finns en kort text, ordningen är slumpvis. Enjoy 🙂

Here`s some more pictures from last weekend in Gozo, this time from Victoria, the largest city on the island. If you like, take your time and click on an image to enlarge, to each image there’s a short text. The order is random. Enjoy !

33 replies to “Rabat, Victoria / Gozo.

 1. Precis som Svanta la jag märke till att el- och telefonkablarna hänger som spaghettisnören. Precis som i Spanien. Å det funkar där, så det funkar här också. Victoria är en charmig och mysig “huvudstad”. Å som vanligt har du fångat atmosfären perfekt. Love it!

  PS. Älskar förresten dina fina kommentarer. Du säger precis vad du tänker. Sådant gillar jag skarpt:-) Tack:-) Kram från ett grått Stockholm… DS.

  Liked by 1 person

  1. Bland alla dessa spagettisnören är det nog få som ens är i bruk. Har aldrig och kommer aldrig att förstå varför man inte tar bort de gamla när man drar nya. Men som sagt, det funkar ju.
   Älskar förstås även dina kommentarer och att du skriver precis vad du tänker, gör inte alla det 😕

   Like

 2. Vilken fin stad … och som alltid kanonbilder! Fastnade direkt för bilden med alla sladdar… ofattbart att det funkar! Underbara smala gator och härlig atmosfär!

  Liked by 1 person

 3. Älskar den här typen av miljöer, gränderna, virrvarret av olika sorters ledningar, de gulaktiga fasaderna och så en och annan kontrast i rött, blått, grönt etc. Det här med ledningarna förekommer ju även i andra länder, t ex Grekland och Italien. Har funderat många gånger på hur det kan fungera 🙂

  Liked by 1 person

 4. Halloj! Helt underbara bilder som vanligt! Eldragningarna utomlands är alltid lika skrämmande. Ett under att elektriciteten fungerar 🙂
  Vet du vad vi precis gjort? Bokat resa! Har bara en vecka vi kan åka iväg under sommaren och började kolla resor vårt vi ska åka. Och nu har vi bokat Malta! Sent på kvällen den 28 juli kommer vi. Åker hem 3 augusti. Så hoppas verkligen att ni är på Malta då 😊❤

  Liked by 1 person

  1. Vad jätteroligt Mia !!! Blir superglad och självklart är vi hemma här på Malta under den period som ni är här. Var ska ni bo ? Nej, mejlar dig istället men du ska veta att jag blev glad och även Lasse.

   Like

 5. Vilken härlig bildserie som visar lite av det du fastnat för i gränderna i Victoria. Jag själv fastnar för balkongen med den härliga mixen, hattbilden, och bilden med gallret och blomkrukorna. Får en längtan att strosa omkring i gränder någonstans, inspirerad av dina fina bilder.

  Liked by 1 person

 6. Helt underbara bilder, jag blir så himla ressugen, västkusten i all ära men man måste också vidga sina vyer lite längre :-)…du bor i paradiset helt klart!

  Liked by 1 person

 7. Jag har stundtals funderat på dina bilder… dels är det färgen som omges i alla dina förträffligt vackra bilder… med det är också färgerna på alla hus. Ja som dörrar och fönster. Jag vet att ni har flest soltimmar per och och förvånas över att inga byggnader är blekta liksom… båtarna med har vackra lysande nyanser… här i Svedala bleks ju allt… och vi har inte många soltimmar liksom… ni måste ha riktiga färger helt enkelt 🤗

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star