Busy, busy…

….busy doing nothing at all!

…vore önskvärt men just nu är det lite mycket och bloggen kommer i efterhand. Den här tiden på året brukar vi inte ha så många kunder men i år har vi det vilket i sig är bra. Dessutom håller jag på att leta efter hunduppfödare eftersom vi nu äntligen fått medlemmarna i vår förening att ändra stadgarna. Valpen vi söker är en Basenji och vi har hittat en uppfödare här på Malta, kanske blir det valpar i november. Gissa om jag är både förväntasfull och glad!!

27 replies to “Busy, busy…

 1. Oj så kul med vovve! Ibland har man mera tid och ibland mindre, för mig har det varit mycket mindre först Gothia resan på 10 dagar. Sedan har vi haft 25 grader varmt i 2 veckor gäller att passa på med att vara ute och bada så mycket man vill. Och allt annat som hör livet till.
  Så får det vara ibland. Härlig strandbild!

  Liked by 1 person

  1. 25 grader låter härligt och visst är det så att bloggen får ge vika ibland när annat lockar 🙂 Tack för din kommentar Eva och ha en fin fortsatt dag i värmen 😎

   Like

 2. Den headern är KLOCKREN!!!

  Förstår dig. Just nu vill du ju inte ha många kunder, för dina tankar är ju någon helt annanstans såklart…
  Kul att du har hittat en uppfödare av den rasen på Malta, det förenklar ju saken. Läste infon om Basenjis på sajten och fick veta att det är en jakthund, samt att den inte gillar trafik. Ooooops?! Hoppas h*n får jaga något någonstans på Malta där det inte finns trafik, för det finns ju otroligt många vackra och “lugna” platser på den fina ön.

  Åsså skrattade jag åt din kommentar hos mig. Japp, jag är hundrädd, men kan ändå “falla” för någon “söt” hund som en Malteser eller Steve’s Osborne till exempel. Men jag får/ska såklart inte utgå ifrån att du vill ha en söt hund, så japp, smaken är som baken och bra är det:-)

  Liked by 1 person

 3. Åhhh…. en Basenji! Hunden som inte kan skälla. Tyckte alltid om den rasen just för att den har mera vilthund kvar i sig. Så underbart att ni kan förverkliga drömmen snart. Härlig bild och härligt att ni har fler kunder som vanligt. Det kan aldrig vara fel. 😀

  Liked by 1 person

  1. Tack Kristallina! Har försökt att läsa och lära så mycket jag kan om hundrasens egenskaper och finner bara positivt. Men den kräver en hel del träning, är självständig, intelligent, lekfull och smart. Ska bli fantastiskt roligt men att ha en liten valp innebär också en stor omställning i vardagen och det där med utlandsresor får vi nog glömma de närmsta år 🙂

   Like

    1. Har du haft en Basenj !!?? Skulle ju vara väldigt intressant att isåfall veta lite mer om dina erfarenheter. Fast jag har som sagt läst en hel del och dessutom hoppas jag att få besöka några uppfödare inom kort 🙂

     Like

     1. Nej, på den tiden har jag haft en Boxer. Senare en Dobermann, en Grand Danois, en Border-Terrier, en Pitbull, en blandras Leonberger/Schäfer och nu en liten hund från Rumänien. Många hundar men vi hade alltid 3 hundar samtidigt. Jag har haft en “hundsalong” i Tyskland. Ett av mina förra yrken. Utställningsklippning och klippning och trimning av alla raser. Inklusive blandraser. Hundar har alltid varit ett stort intresse 😀

      Like

  1. Hoppas också på valpar i november. Basenji är nog inte så vanlig och de flesta känner inte till rasen. Men det är en fantastisk hundras med lite speciella egenskaper 🙂

   Liked by 1 person

 4. Så rolig att ni går i väntans tider. Grattis 😍 Det är hälsosamt att stanna upp oc låta det riktiga livet ta plats. En blogg ska vara roligt. Vet hur det är, under hela våren har min legat nere men nu är jag i balans och lusten åter

  Liked by 1 person

  1. Tack Annika! Du har ju haft annat lite viktigare att syssla med som tagit din, som sammanflyttningen. Hoppas nu att allt bara är som en dans på rosor 😉

   Like

 5. Vilken fin header du har. Passar så bra hos dig med dina färgstarka bilder. Kul att du kan bli med vovve. Har förstått att du har längtat länge. Hoppas att det blir av!

  Liked by 1 person

 6. Roligt och spännande att ni nu kan skaffa den hund ni längtat efter! Så fint du har gjort på din blogg med ny och vacker header. Sen bilden. Hoppas att jag inte gör dig ledsen nu, men låret/kroppen som sticker upp bakom solhatten ger mig obehagskänslor. Kanske just för det som vi talat om tidigare, att man inte skulle vilja hamna halvnaken på någons blogg.

  Liked by 1 person

  1. Nejdå, inte det minsta ledsen, tvärtom. Uppskattar ärlighet, när man skriver vad man verkligen tycker istället för att hålla det för sig själv och bara skriva postivt. Måste medge att jag var tveksam till att alls lägga ut bilden av just den orsaken men tänkte att det är ju så här det ser ut, som vi ser ut och ingen ser ju någon persons ansikte att identifiera. Kanske är det för mycket nakna kroppsdelar men som sagt, det är ju så här det ser ut. Tack så jättemycket för din uppriktiga reflektion. Önskar mer av sånt faktiskt, det är så olika hur vi var och en tolkar en bild.

   Like

 7. Men så roligt, stort stort grattis!! Äntligen! Nu får du massor med möjligheter att fota djur i rörelse, med en valp – jag ser fram emot många bilder. Gillar också temat på din blogg, väldigt fint och tydligt.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star