20 thoughts on “Wordless Wednesday / Joy…

  1. Du är världens bästa mammarazzi:-) Tror att du är min förebild på den fronten:-) Det är faktiskt du som inspirerat mig att fota människor i smyg. Å den här bilden visar närhet, värme och glädje. Den visar också att man absolut inte behöver en selfiepinne om man har långa armar:-)

    Liked by 1 person

  2. Vilken fin bild med massor av känslor och kärlek! Och tusen tack för er gästvänlighet! Uppskattar verkligen att vi hann träffas ett par gånger och hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång! Och är så glad för din skull att du äntligen får din hund! Stor kram 💕

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s