20 replies to “Wordless Wednesday / Joy…

  1. Du är världens bästa mammarazzi:-) Tror att du är min förebild på den fronten:-) Det är faktiskt du som inspirerat mig att fota människor i smyg. Å den här bilden visar närhet, värme och glädje. Den visar också att man absolut inte behöver en selfiepinne om man har långa armar:-)

  2. Ler framför datorn när jag ser din bild:=) SÅ fint fångat av dig. JAg är så himla feg när jag ska fota folk men du får verkligen till det. Skulle behöva lite mod av dig:=)

  3. Vilken fin bild med massor av känslor och kärlek! Och tusen tack för er gästvänlighet! Uppskattar verkligen att vi hann träffas ett par gånger och hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång! Och är så glad för din skull att du äntligen får din hund! Stor kram 💕

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star