19 thoughts on “Malta pics..

 1. Du har onekligen massvis av för Malta så karaktäristiska vackra motiv att välja på. Bilden med de färgglada franska balkongerna är min favo – så himla läckert. Åssa fick jag ett gott skratt när jag såg barnet med de för stora byxorna. Ett härligt foto:-)

  Liked by 1 person

 2. Så fina bilder, du är produktiv. Vilka läckra balkonger med dessa olika färger. mycket snyggt fotat. Härliga badbilder. Lifegard båsen var kul med det röda, säkert av säkerhetsskäl att den syns bra men snyggt coolt på något sätt.

  Liked by 1 person

 3. Härligt vackra och färgglada bilder men lillkillen som vattenfjäril tar priset, så himla skön. Nerium Oleander, påminner du mig återigen om att skaffa, så fina rosa blommor på din bild men jag vill ha en vit.

  Liked by 1 person

   1. Man lär sig med åren. Jag hade en rosa Nerium, ett skott från mammas, men jag lyckades ha död på den. Vattenfjäril dök bara upp i mitt huvud när jag tittade på bilden.

    Liked by 1 person

 4. Åh vad roligt när man känner igen sig ☺ Älskar de där balkongerna och fotade massor av dem. Lika fina bilder som alltid. Det blir så härligt somrigt! Här skiner solen idag men det var 2 grader tidigt i morse, brrr.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s