19 replies to “Malta pics..

 1. Du har onekligen massvis av för Malta så karaktäristiska vackra motiv att välja på. Bilden med de färgglada franska balkongerna är min favo – så himla läckert. Åssa fick jag ett gott skratt när jag såg barnet med de för stora byxorna. Ett härligt foto:-)

 2. Så fina bilder, du är produktiv. Vilka läckra balkonger med dessa olika färger. mycket snyggt fotat. Härliga badbilder. Lifegard båsen var kul med det röda, säkert av säkerhetsskäl att den syns bra men snyggt coolt på något sätt.

  1. Takc Eva för din så positiva kommentar. Glad att du gillade balkongbilden. Lite svårt att få med många utan att få med en massa annat också 🙂

 3. Härlig bildserie från din vackra ö! De där färgglada burspråken/ balkongerna är såå läckra!

 4. Härligt vackra och färgglada bilder men lillkillen som vattenfjäril tar priset, så himla skön. Nerium Oleander, påminner du mig återigen om att skaffa, så fina rosa blommor på din bild men jag vill ha en vit.

  1. Tack! Du är himla duktig när det gäller blommor och mycket annat plus att du har en härlig fantasi. Vattenfjäril, ja varför inte 😉

   1. Man lär sig med åren. Jag hade en rosa Nerium, ett skott från mammas, men jag lyckades ha död på den. Vattenfjäril dök bara upp i mitt huvud när jag tittade på bilden.

 5. Åh vad roligt när man känner igen sig ☺ Älskar de där balkongerna och fotade massor av dem. Lika fina bilder som alltid. Det blir så härligt somrigt! Här skiner solen idag men det var 2 grader tidigt i morse, brrr.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star