13 replies to “Wordless Wednesday

 1. Antipoles – det var ett nytt ord för mig, åtminstone i det här sammanhanget. Plus- och minuspol på batterier är det första jag tänkte på när jag läste rubriken.
  Som vanligt ett suveränt bidrag till temat:-)

  Liked by 1 person

 2. Lite ovanligt att se svartvita bilder hos dig, eller har jag inte sett dem kanske? Gillar båda på sitt sätt, väldigt behagliga färger i färgbilden ser gott ut, läskande. Den svartvita(spegelvända) ger en mer konstnärlig känsla hos mig, mer stilleben varför vet jag inte utan bara en känsla. Hoppas att den slank i i din mun efteråt 😜

  Liked by 1 person

  1. Tack för din reflektion Eva. Nej, det är inte ofta jag har svartvita bilder men ibland känns det svårt att hitta på något alls att lägga ut och då blir det som det blir 🙂 Jodå, gubben slank ner, söt och go 😀

   Liked by 1 person

 3. Så fina båda två. Först föll jag för den svartvita, den känns som ett konstverk, ett stilleben. Sen kände jag hur det vattnades i munnen när jag såg den i färg. Vackra på varsitt sätt.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star