Monday’s mix from Malta

Watercolor in the Mediterranean Sea.A diligent visitor among our flowers.This flower doesn’t grow on our terrace and I don’t know what it’s called.

If everything goes as planned, we will go to Sweden in September to pick up our little puppy. Here you see our new family member born 13th July. I’m keeping my fingers crossed that this will be reality, I´m so happy.

All pictures are taken by me except those on the puppy, taken by Marianne Gustavsson.

Comments

37 responses to “Monday’s mix from Malta”

 1. bpz3 Avatar

  Jag är sååååååå glad för din skull! Äntligen efter alla verdermödor under flera år! Stort, stort GRATTIS 🙂 Vad ska hon heta?
  Kom helt av mig att ge dig som vanligt en komplimang till dina fantastiska bilder. Färgglada som alltid. En fröjd för ögat 🙂

  1. Anita Avatar

   Tack Beate!! Ja, vad ska hon heta 😕

 2. Kristallina Avatar

  Helt underbara, vackra bilder men den här gången ser jag bara den söta valpen 😀
  Härliga nyheter. Är så glad att din dröm blir verklighet. Du räknar säkert dagarna nu.

  1. Anita Avatar

   Tack Kristallina! Ja, flyget är iallafall bokat och klart 😀

 3. Magnus Avatar

  Så roligt att du blev med hund, stort grattis “matte”, att döpa någon är oftast ett bekymmer, man vill ju inte att den ska heta som något annat djur man haft (om man nu har haft det) men du har nog redan ett namn på lut tror jag :-)…lycka till med en lilla krabaten.

  1. Anita Avatar

   Tack Magnus, ska bli jätteroligt. Har haft ett namn på lut i flera år men nu vet jag inte om det passar 🙂

 4. Anneli - A'la Foto Avatar

  De två översta bilderna är så galet vackra! Den första, speglingen och färgerna i vattnet! Så läckert! Och vilken underbar liten goding du ska få hem! Hoppas verkligen allt går efter planerna så det blir verklighet! Vad är det för ras? Ser ut som en Boxer!
  Visst har du gjort om din blogg? OJ så snyggt det är härinne nu! 🙂

  1. Anita Avatar

   Tusen tack snälla Anneli för besök och dina fina rader. Nej, absolut ingen boxer, det här är en liten Basenjiflicka. Det stämmer att bloggen fått ny design, vad glad jag blir att du tycker det ser snyggt ut 🙂

 5. Steve Avatar

  I sanning en färgstark mix du bjuder på. Det är en härlig ny familjemedlem ni väntar på.

  1. Anita Avatar

   Ja, det ska verkligen bli både roligt och spännande.

 6. Anki Avatar
  Anki

  Precis som alltid helt fantastiska bilder som man inte kan annat än älska! Dagens nyhet med valpen i fokus gläder mig mycket – den ser alldeles underbar ut och jag förstår att du känner både lycka och förväntan!

  1. Anita Avatar

   Tusen tack Anki för din så positiva kommentar!

 7. blommannacka Avatar
  blommannacka

  Men äntligen 😊 Vad kul 👍 All lycka forever 👌 Det är helt otroligt vad du bjuder på för varma bilder… båtar och hav är nära mitt hjärta… jag kan tänka mig klucket. Den fyrbente blev favorit 😊

  1. Anita Avatar

   Tusen tack Åke för, både besök och dina positiva rader!!! De glädjer mig verkligen 🙂

 8. mallan Avatar

  Vackra bilder och vilken underbar liten valp! 😍

  1. Anita Avatar

   Tack Mallan!!

 9. Jag Avatar

  Här var det gott och blandat, med valpen som stjäl uppmärksamheten, haha! Så roligt att ni har en bokad valp, ursöt är den!

  Bilderna är som vanligt vackra, men speglingarna tar priset, svag som jag är för den sortens bilder. Växten påminner om en som jag hade problem att hitta namnet på, Montbretia, men den som jag tampades med är orange. En irissort i så fall.

  1. Anita Avatar

   Tack “Jag”! Ska verkligen bli roligt att få hem den lilla valpen. Montbretia, blev nyfiken och googlade men de verkar vara röd/orange hela högen 😉

   1. Jag Avatar

    Vad synd, men det kanske ändå är något slags iris.

 10. Geddfish Avatar

  Ljuvliga bilder, Anita! 😀 Den första slår alla rekord. Jag är svag för vattenspeglingar. Vet inte hur många bilder jag tagit med himlen speglandes i vattnet, blir så livfullt!
  Men, den lilla jycken <3 sötnosen valpen, ohhhhhh. Vad roligt! Grattis!!!
  Just idag har jag två hundbilder inne på min blogg och jag älskar dem båda. Skulle så gärna ha den lättvindiga pudeln här i min ensamhet 😉 men det funkar inte.
  Kram <3

  1. Anita Avatar

   Tack så jättemycket Gerd! Tror en vovve här hemma kommer att betyda väldigt mycket som ny familjemedlem. Kommer säkert att kräva en hel del också när den är så liten och det där med att resa får vi lägga på hyllan för en ganska så lång tid framöver. Kram från Malta ❤

 11. evacarolasvensson Avatar

  Så fin båtbild, gillar reflektionen mycket. Blommorna fina som alltid! Men så spännande med en valp, mysigt och väldigt roligt. Jag har haft hund i hela min uppväxt det är så fantastisk vilket sällskap de ger.

  1. Anita Avatar

   Tack Eva! Ja, det ska bli så spännande och roligt. Har ju aldrig haft hund men min man har haft ett flertal innan vi träffades så han vet hur man ska ta hand om en liten valp. Annars hade det nog blivit svårt, de kräver ju rätt uppfostran och mycket tid 🙂

   1. evacarolasvensson Avatar

    Ja speciellt i början med rutiner och rumsren mm. Vi har haft Vhorster ett muskelpaket på 20 kg. Pappa jagar och åker skidor med draghund. Fast när vi var hemma inne så satt de gärna i våra knän 😆 de är så härligt att gå på långa skogspromenader med hund. Så härligt ni får det!

 12. Susanne Avatar

  Men så fina bilder, speciellt svag för speglingar i vatten. Å dessa malta båtar, blir aldrig less dem. Vad roligt med en vovve, hoppas allt går vägen. Så roligt med djur i huset. De ger så mycket glädje.

  1. Anita Avatar

   Tack Susanne! Ja, efter att ha väntat och kämpat så länge efter vår nya fyrfota familjemedlem är jag väldigt förväntasfull och glad 😀

 13. claesbilder Avatar

  Så härligt med färgernas spegling i vattnet. Och en fin liten valp. Känner inte till just den rasen, men den ser go ut 🙂

 14. annicaaktiv Avatar

  Så snygga bilder och vilken gullig valp! Kul om det går i lås så att ni får n valp 🙂

 15. annettejuhlin Avatar

  Nämen! Grattis!! Jag förstår att du är lycklig – en sådan fin liten valp! Valplyckan överskuggar ju helt klart bilderna i det här inlägget, annars var vattenspeglingen och insekten fantastiskt vackra.

 16. Kerstin Avatar

  Å så kul att du ska hämta en liten valp. Håller tummarna för att allt går i lås:=) Underbara bilder och jag kan inte se mig mätt på vattenbilden. Sååå vackert.

 17. RV John Avatar

  All fun images, but I really like the colors reflecting in the water.

  1. Anita Avatar

   Thank you John!

 18. Eaqhan Avatar

  Underbara bilder!

  /Skvitt

  1. Anita Avatar

   Tack så jättemycket Skvitt!

   1. Eaqhan Avatar

    Tack själv för att jag fick se dem!

    /Skvitt

 19. forresting365 Avatar

  These are wonderful and Your puppy is soooooooooo adorable!!! Goodness gracious! Happy Weekend! 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you for your kind words!!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: