Macro / Bevingat / Winged

Hope you don’t get tired of my winged little ones.

They are busy buzzing among our flowers.They look almost the same.It’s not the same images but could be the same insects that I photographed.
Hope you enjoy
😀
Click on an images to enlarge

28 replies to “Macro / Bevingat / Winged

  1. Tack fina Kristallina 🙂 Känns som om sommaren därhemma kom lika snabbt som den försvann. Vi får hoppas på en fin höst nu!

 1. Kan inte se mig mätt på dina “insekter”. Bilderna på fjärilarna (eller det är samma fjäril i olika positioner;-) ) är ju helt underbara. Å vilka helt underbara färger – WOW säger jag bara:-)

 2. Wow, Anita! 😀 Jag njuter av dina bilder och då särskilt fjärilen! Här är alltså en “riktig” kamera värd guld. Jag var inne i ett fjärilshus i Wales, och min mobilkamera, ja, I don´t say more…
  Halvsolig kram från Lisch (Lidköping) <3 Gerd

 3. Superbilder på tistelfjärilen och dess insektskompisar. Jag kommer att tänka på att det ju är en flyttfjäril, undrar om den är född på Malta och flyttar söderut eller om det är någon norrifrån som mellanlandar på Malta.

  1. Tack “Jag”! Jag och min man pratade faktiskt igår om det där om fjärilar som flyttar. Kanske är våra fjärilar här på ön sådana. Har ingen aning men intressant är det och helt fantastiskt att dessa små varelser kan ta sig så långt.

  1. Merci beaucoup pour votre bon commentaire. Je suis contente de vouloir me suivre mais je ne comprends pas le français. Google aide 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star