Kuching Food Market

There are always something going on here in Kuching. This is from the Open Food Market in China town. Carpenter Street was closed for traffic and instead of cars there were hustle and bustle of a completely different kind. As usual you must click on the pics in the gallery to see them in larger  format.Here you can buy cotton candy and get a smile for free.

Some kept a quite high level of hygiene.Cooperation between mother and daughter.
Paella, at least enough for more than one.

I felt it quite difficult to take pictures in the twilight mixed with fluorescent lamps so the images are not the best but still I want to share at least a part of this event and hope you enjoy.

32 replies to “Kuching Food Market

  1. Tusen tack RC! Ja, det vara många blandade dofter och vi köpte med oss en hel del som vi sen åt i lugn och ro hemma. 🙂

  1. Tack Eva, själv är jag inte alls nöjd med ljus och skärpa. Saknar klarhet i bilderna men ett inlägg blev det iallafall.

 1. Här får jag då dregla igen!!! Åt dina bilder och maten – bra kombo ska jag säga:-) Även här kan jag känna alla dofter – mmmmhhhhhh! Dessutom blir jag riktigt nyfiken på några av rätterna, bland annat den med de avlånga “köttremsorna”.

 2. Ser otroligt trevligt ut och även exotiskt för oss nordbor. Det är nästan så att man känner dofterna genom dina bilder. Ser ut att vara fart och fläkt i matlagningen kryddat med glatt humör hos många kockar.

 3. Spännande bilder med mycket intressanta detaljer att titta på. Gillar att gå på mat marknader, så de var kul att få “följa med” genom dina fina bilder.

 4. Härliga gatubilder – själv är jag inte bra på sådana, så jag njuter. Nästan så att dofterna följer med! Ljuset är fint, tycker jag, och det märks inte att det är skymning eller dovt.

  1. Tack Leya, har alltför ofta lätt att ställa höga krav på mig själv fast jag inser att allt inte måste vara perfekt. Det var riktigt kul att gå runt där trafiken annars är tät. Det var trångt av folk och väldigt mycket mat.

   1. Mina bilder under liknande omständigheter blir alltid lite suddiga någonstans…man kan ju inte be dem stå stilla😊. Och jag tror bilder vinner på att ibland visa rörelse.

 5. Trevlig bilserie från en välbesökt matmarknad. Jag fastnar för bilderna längst ner, mannen med paellan och mor och dotter. De känns lugna och harmoniska. Paellabilden kan jag titta länge på.

 6. Då skriver jag bara om sista delen. De två nedersta bilderna känns väldigt harmoniska och paellakocken kan jag titta länge på, ett jättefint porträtt!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star