Cee’s Black & White Photo Challenge

This is a great fun and for me a completely new challenge. To convert from color and use only black and white.An indoor garage here in Kuching with the shadow of a man walking from the entrance.

This is a spiral staircase inside a very old mill completely made of stone in a small town in Malta. This image was taken inside a train in Singapore. This photo is not exactly the same as the one above. Just a small difference in light and contrast but I know that even a small difference can mean a lot and that’s
what I’ll try to learn in Cee’s weekly Black & White Photo Challenge.

CB&W: Indoor Walkways, Hallways, Elevators etc..

38 replies to “Cee’s Black & White Photo Challenge

     1. Anita – hittade din grattiskommentar om WP Discover i skräpposten (en del hamnar där, vet inte varför). Tack! Visst var det chockerande! Så roligt att du också blev uppmärksammad – kan jag hitta det, tro? Jag prenumererade på Discover först sedan jag hamnade där för Layers. Och – jag hade precis samma reaktion som du! När det började rassla in saker trodde jag att jag blivit spammad.
      Jag måste leta upp dig! När var du där?

      Liked by 1 person

 1. Som du vet är jag inte så värst förtjust i svart-vita foton, MEN har ändrat mig efter jag sett dina konstverk. Helt otroligt! Den första bilden är som tagen ur en Hitchcock film, trapphuset ser ut som en snäcka och tågvagnen är “eerie”. Tre totalt olika och helt enkelt fantastiska foton. Bra jobbat där!

  Liked by 1 person

 2. Fint i svartvitt inte så ofta hos dig, inte mig heller för den delen. Vissa bilder vinner på sv och vissa inte. Dessa var alla väldigt snygga i just sv. Tåget var det väldigt snygga detaljer och jag gillar den med mer kontrast i av de 2. Mannens skugga förhöjer bilden, blir att man stannar till vid han, lite extra. Snyggt jobbat.

  Like

 3. Jag måste tydligen bevaka dig lite extra, det här inlägget såg jag först igår men hade inte tid att kommentera. Det är roligt med sv/vitt ibland och vissa motiv gör sig bättre än andra. Bilden med skuggan och räckena är suverän, som gjord för sv/vitt! Tåginteriören gillar jag bäst med den skarpare kontrasten, men kanske hade jag testat något mitt emellan, om det var möjligt. Snygga foton!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star