Bye Bye Kuching…

Riverbank Suite, Hilton, Sarawak State Legislative Assembly and Kuching City Mosque. Not exactly in that order 😉

Goodbye to all the amazing people we meet in the market and on the streets.

Symbols, Culture and traditions.Kuching, a city in harmony, as written.

I almost forgot the amazing animals! Proboscis and OrangUtans are only found in Borneo, and there are lots of different kinds of birds. The rainforest in Sarawak is unique, these pics are from my last visit in Borneo.Hopefully our flowers look the same as when we left Malta five weeks ago.I’m not worried I just hope everything will go well. I’m looking forward to come back home to Malta. Then, after a week fly to Sweden and pick up our new family member Fanny, it will be fun and quite exiting!

38 thoughts on “Bye Bye Kuching…

 1. Lite extra jobbigt att lämna Kuching nu när ni vet att det dröjer länge innan ni kommer dit igen kan jag tänka mig. Samtidigt så spännande med Fanny! Åh vad du måste längta nu. Och tänk, du har längtat i flera år och snart snart snart blir du hundägare! Hojta till om du har tid och lust att ses när du är i Sverige men förstår om du har fullt upp. Kram

  Liked by 1 person

 2. Häromdagen sa du att jag gillar dina bilder ju för jämnan, å det gör jag. Men du måste väl medge att den här bildbomben är något utöver det vanliga. Som du har fångat Borneo och Kuching här:-) Å tänk, nu dröjer det ju ett tag innan ni åker dit igen, då kan du alltid kolla dina bilder och besöka landet/stan här på din blogg eller via ditt enorma bildarkiv:-)
  Tusen tack att jag fick följa med dig till Kuching, marknaden och fick titta på den otroligt vackra moskén, djurlivet med mera.
  Önskar dig en bra hemresa och sedan såklart en lyckad resa till Sverige om mötet med Fanny. Så som du har längtat och kämpat! Nu blir det äntligen av:-) Är så otroligt glad för din skull:-)

  Liked by 1 person

  1. Tack för at du ville följa med. Har ju själv varit usel på att kommentera. Hemresan var lite trasslig men nu är vi iallafall hemma, efter ett och ett halft dygns resande!!!! Never Turkish airlines!!! Grr… 😉

   Like

    1. No worries, sorry men jag var så trött när jag satt och skrev i natt utan att ha sovit på ett och ett halvt dygn och ändå inte kunde sova. Det blev lite tokigt med Turkish airlines som vi skulle flyga hem med efter de långa flygen från Kuching via KL. Personalen kände rök i kabinen och kallade in tekniker för att undersöka. Då satt alla redan på planet. Kaptenten bestämde att allt var ok så vi lyfte. När vi åkt över hälften av sträckan beslutades att vi måste vända!! Vi var då närmare Malta än Istanbul. Det skapade lite oror på planet, även hos personalen . När jag skulle gå på toaletten sa en av flygpersonalen att jag skulle skynda mig för att vi skulle landa om 50 minuter. Haha.. så länge hade jag knappast tänkt sitta därinne och när jag snabbt kom ut igen sa jag att jag var orolig, yes, me too he said. Nu i efterhand förstår jag att oron var obefogad eftersom de hade kunna nödlanda om det varit kris. Att de vände berodde förmodlingen på att det är billigare för Turkish airlines att undersöka och reparera felet på deras egen flygplats.
     Väl tillbaka i Istanbul missade vi ersättningsflyget som skulle ta oss hem till Malta då ingen visste när det skulle gå och informationen var bristfällig. För att göra en lång historia kort. Istället för 08.20am fick vi flyga på kvällen till Rom och byta flyg där. Nu är det historia och planering inför resan till Sverige på tisdag. Plus en hel del jobb som väntar 🙂 Tack för din omtanke!!

     Like

 3. Väldigt roligt att få “följa” med på din resa genom dina bilder. Dina djurbilder har jag nog gillat allra mest, vilken upplevelse. Ååå nu väntar ett nytt liten djur. Ser framemot många bilder på vovven.

  Liked by 1 person

 4. Underbara bilder som alltid! Och tänk att det nu är dags… jag kan bara föreställa mig hur spännande det måste kännas. Jag är så glad för din skull, att ni nu äntligen får hem lilla Fanny ♥ Lycka till!!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s