Bye Bye Kuching…

Riverbank Suite, Hilton, Sarawak State Legislative Assembly and Kuching City Mosque. Not exactly in that order 😉

Goodbye to all the amazing people we meet in the market and on the streets.

Symbols, Culture and traditions.Kuching, a city in harmony, as written.

I almost forgot the amazing animals! Proboscis and OrangUtans are only found in Borneo, and there are lots of different kinds of birds. The rainforest in Sarawak is unique, these pics are from my last visit in Borneo.Hopefully our flowers look the same as when we left Malta five weeks ago.I’m not worried I just hope everything will go well. I’m looking forward to come back home to Malta. Then, after a week fly to Sweden and pick up our new family member Fanny, it will be fun and quite exiting!

38 responses to “Bye Bye Kuching…”

 1. Lite extra jobbigt att lĂ€mna Kuching nu nĂ€r ni vet att det dröjer lĂ€nge innan ni kommer dit igen kan jag tĂ€nka mig. Samtidigt sĂ„ spĂ€nnande med Fanny! Åh vad du mĂ„ste lĂ€ngta nu. Och tĂ€nk, du har lĂ€ngtat i flera Ă„r och snart snart snart blir du hundĂ€gare! Hojta till om du har tid och lust att ses nĂ€r du Ă€r i Sverige men förstĂ„r om du har fullt upp. Kram

  Liked by 1 person

 2. HĂ€romdagen sa du att jag gillar dina bilder ju för jĂ€mnan, Ă„ det gör jag. Men du mĂ„ste vĂ€l medge att den hĂ€r bildbomben Ă€r nĂ„got utöver det vanliga. Som du har fĂ„ngat Borneo och Kuching hĂ€r:-) Å tĂ€nk, nu dröjer det ju ett tag innan ni Ă„ker dit igen, dĂ„ kan du alltid kolla dina bilder och besöka landet/stan hĂ€r pĂ„ din blogg eller via ditt enorma bildarkiv:-)
  Tusen tack att jag fick följa med dig till Kuching, marknaden och fick titta pÄ den otroligt vackra moskén, djurlivet med mera.
  Önskar dig en bra hemresa och sedan sĂ„klart en lyckad resa till Sverige om mötet med Fanny. SĂ„ som du har lĂ€ngtat och kĂ€mpat! Nu blir det Ă€ntligen av:-) Är sĂ„ otroligt glad för din skull:-)

  Liked by 1 person

  • Tack för at du ville följa med. Har ju sjĂ€lv varit usel pĂ„ att kommentera. Hemresan var lite trasslig men nu Ă€r vi iallafall hemma, efter ett och ett halft dygns resande!!!! Never Turkish airlines!!! Grr… 😉

   Like

 3. MĂ„nga hĂ€rliga bilder, fastnade för det rosa huset. KĂ€nns lite som i Disney world i Orlando 😉 hi hi Att sedan fĂ„ kunna fota en apa sĂ„ dĂ€r … hmmm det Ă€r inte alla som har möjlighet ill…

  Liked by 1 person

  • Hahaa.. ja, det behövdes verkligen, “Safe travel” alltsĂ„. Jisses vilken resa men nu Ă€r vi iallafall hemma pĂ„ Malta efter nĂ€stan tvĂ„ dygn.

   Like

    • No worries, sorry men jag var sĂ„ trött nĂ€r jag satt och skrev i natt utan att ha sovit pĂ„ ett och ett halvt dygn och Ă€ndĂ„ inte kunde sova. Det blev lite tokigt med Turkish airlines som vi skulle flyga hem med efter de lĂ„nga flygen frĂ„n Kuching via KL. Personalen kĂ€nde rök i kabinen och kallade in tekniker för att undersöka. DĂ„ satt alla redan pĂ„ planet. Kaptenten bestĂ€mde att allt var ok sĂ„ vi lyfte. NĂ€r vi Ă„kt över hĂ€lften av strĂ€ckan beslutades att vi mĂ„ste vĂ€nda!! Vi var dĂ„ nĂ€rmare Malta Ă€n Istanbul. Det skapade lite oror pĂ„ planet, Ă€ven hos personalen . NĂ€r jag skulle gĂ„ pĂ„ toaletten sa en av flygpersonalen att jag skulle skynda mig för att vi skulle landa om 50 minuter. Haha.. sĂ„ lĂ€nge hade jag knappast tĂ€nkt sitta dĂ€rinne och nĂ€r jag snabbt kom ut igen sa jag att jag var orolig, yes, me too he said. Nu i efterhand förstĂ„r jag att oron var obefogad eftersom de hade kunna nödlanda om det varit kris. Att de vĂ€nde berodde förmodlingen pĂ„ att det Ă€r billigare för Turkish airlines att undersöka och reparera felet pĂ„ deras egen flygplats.
     VĂ€l tillbaka i Istanbul missade vi ersĂ€ttningsflyget som skulle ta oss hem till Malta dĂ„ ingen visste nĂ€r det skulle gĂ„ och informationen var bristfĂ€llig. För att göra en lĂ„ng historia kort. IstĂ€llet för 08.20am fick vi flyga pĂ„ kvĂ€llen till Rom och byta flyg dĂ€r. Nu Ă€r det historia och planering inför resan till Sverige pĂ„ tisdag. Plus en hel del jobb som vĂ€ntar 🙂 Tack för din omtanke!!

     Like

     • Ojojoj…jo, ibland blir det illa. Det trĂ„kigaste Ă€r sedan nĂ€r man nĂ€rmar sig mĂ„let – att dĂ„ missa transfer. Men lyckligen hemma dĂ„!

      Like

 4. VĂ€ldigt roligt att fĂ„ “följa” med pĂ„ din resa genom dina bilder. Dina djurbilder har jag nog gillat allra mest, vilken upplevelse. Ă…Ă„Ă„ nu vĂ€ntar ett nytt liten djur. Ser framemot mĂ„nga bilder pĂ„ vovven.

  Liked by 1 person

 5. Underbara bilder som alltid! Och tĂ€nk att det nu Ă€r dags… jag kan bara förestĂ€lla mig hur spĂ€nnande det mĂ„ste kĂ€nnas. Jag Ă€r sĂ„ glad för din skull, att ni nu Ă€ntligen fĂ„r hem lilla Fanny ♄ Lycka till!!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: