Cee’s Black & White Photo Challenge

Here`s my entry for this week Cee’s Black & White Photo Challenge. Just for fun 🙂 This week it’s about distance. At a distance, you would barely notice the little bird.At a distance, you can focus on what you want.

Cee’s Black & White Photo Challenge / In the Distance.

26 replies to “Cee’s Black & White Photo Challenge

  1. Tack Leya. Den bilden har jag haft liggande länge, sen vi var på en Road trip i Kalifornien 2014. Tror jag föredrar den i färg bättre och kommer nog använda den vid ett annat tillfälle.

   Like

 1. Välkommen hem till Malta:-) Å som vanligt gör du ingen mjukstart vad gäller dina foton. All in som alltid!!! Älskar bilden med alla personer som pekar och fotar – en höjdare, helt klart!!! Åsså sista bilden – man ser riktigt hur tjejen njuter av motivet hon har hittat! Än en gång – vilka bilder!!! You are fantastic. Så är det bara! Ingen idé att säga emot;-) Kram:-)

  PS. Det har ju hänt en del på Malta sedan ni åkte till Malaysia. Märker ni nå’t av det i det “dagliga” livet? DS.

  Liked by 1 person

  1. Vi har ju precis kommit hem. Ett dygn har passerat och även om jag var otroligt trött när vi kom hem vid midnatt mer än ett halft dygn senare än beräknat, så är det just det jag läste i The Times of Malta som tagit mest plats i mina tankar. Vet inte vad eller hur det hela beskrivs i svenska medier, men just nu känns det förfärligt, tragiskt och oroväckande. Det har legat under ytan att hon under lång tid varit ett “hot” mot regeringen genom att avslöja vad som egentligen sker bakom kulisserna. All heder åt journalisten Daphne Caruana Galizia, som så tragiskt blev mördad för att tystas, här på Malta.

   Like

  1. Härligt att inte bara jag känner mig lite skeptisk då ALLT ska vara i färg. Du har ju iallafall hållt på ett tag och du är duktig på både färg och s/v. Att konvertera t.ex en blomma från färg känns väldigt svårt men har ju sett hos dig att det faktiskt kan bli riktigt bra. Tids nog kanske jag lär mig, nu är det iallafall roligt att testa. 🙂

   Liked by 1 person

 2. Hey! I really like the black and white versions of these! By accident I checked out the color first! The little birds are so crazy sweet on that perch, and in b&w the lady photographer looks like she’s shooting something cool in the 1950s and the people on the side of the highway look like a 1960s sci-fi. Really cool! Thanks and cheers. 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star