42 replies to “Weekly Photo Challenge: Peek

  1. Tusen tack Kristallina för dina så positiva rader. Just rynkorna kan säkert få vissa att undra och kanske då inte se vilken Gulleplutt hon faktiskt är 🙂

 1. Egentligen skulle jag kunna repetera min kommentar till dig från igår, men det är ju tråkigt;-) Fantastisk redigering av katternas “peek”.
  Å Fanny, ja även här kunde jag nog upprepa mig;-) Det ska böjas i tid sägs det, och det är precis vad du lär henne – det perfekta bloggbeteende.

   1. Thanks Anita! It’s Katy, or Katherine, or Kate. And I do believe a friend here or there has called me Kat. I answer to all. Forrester has always been one of my favorite names. And my middle name is McLeod. At a time in my twenties I was very close to changing my name to Forrester McLeod just because I REALLY love that name! So my blog is a play on that name. And I AM forresting my cloud! Ha! Thank You for Your constant kindness!!!! Cheers! 🙂

    1. Forrester McLeod really sounds like a very special name for a very special personality!! To make it easy, from now on I call you Katy or Kat or Forrester but in my mind, you’re always Forrester McLeod 😀

 2. Härliga bilder – snygga blå kattögon – och så fantastiska Fanny! Har alltid gillat basenji, men tyvärr blev det inte så att vi skaffade någon – ödet ville annorlunda den gången det var aktuellt och därför njuter jag extra mycket av att jag nu kan följa Fanny hos dig.

  1. Tack Anki! Vad roligt att du känner till rasen, den är ju inte så där jättevanlig. Ibland tar ödet överhand och inte mycket att göra åt. Är verkligen glad över dina besök och kommentarer här hos mig. Någon hundblogg lär det inte bli men visst kommer Fanny få vara med lite då och nu. Trevlig helg!!!

 3. Jodå, att hon skulle få plats i vår lilla tidningskorg trodde jag inte men när jag tog bort alla tidningar och lade dit en handduk hoppade hon kvickt ner i korgen och lade sig tillrätta. Hon har en större “säng” att sova i 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star