Cee’s Black & White Photo Challenge: Pets

Once again I take part in Cee’s Black & White Photo Challenge and the theme for this week is “Pets”!  It suits me well because I now have my own pet. My funny silly, lovely little Fanny, almost four months old.

There are lots of wild cats in Ġnien Indipendenza/Independence Garden here in Sliema. Mutual harmony between dog and human being.

This blog is not going to be a Dog-blog but now and then I’ll post pics of my little puppy.
She`s now a part of my everyday life.

34 replies to “Cee’s Black & White Photo Challenge: Pets

  1. Tack Leila! Hennes rynkor i pannan är en del av hennes personlighet som vissa kanske inte riktigt ser medan andra uppskattar.

 1. Misstänksamheten mot kamera lyser i ögonen på Fanny. Synd det där med vildkatter, det finns sådana här i Kårböle också, och fast så många har vapen, får de springa runt i byn.
  Svante

  1. Hon är inte misstänksam, snarare nyfiken och sen gör ju rynkorna i pannan sitt. För mig är hon ett riktigt charmtroll 🙂

 2. Adorable Fanny has such a wonderful expression. Very deep and soulful! Wow!!! Sweet. And Your pictures are great. Love that last shot! Cheers and congrats again on Fanny being home. Yay! 🙂

 3. Fanny är lika bedårande i svartvitt.
  Tänk så olika liv katter får leva. Här ligger Sigge just nu och myser i mattes schäslong.

 4. Första och sista bilden är riktiga höjdarbilder. Tycker att Fanny redan nu visar “karaktär” eller en egen personlighet om du förstår vad jag menar. Hon ser ut att fundera över saker och ting, bland annat dig och din kamera. Detta sagt av mig som inte har den blekaste om hundar;-)
  Hunden i sista bilden gillar att bli buren så att h*n kan njuta av solen. Sedan fick du till det perfekt med han öron som ser ut som “horn” ett på den ena och ett på den andra kvinnan. Suveränt:-)

 5. Härliga bilder i svartvitt. Synd om gatukatterna. Jag har ju en gatuhund från Rumänien. Sista bilden är helt underbar. Den där avslappnade hunden i mattes trygga famn och Fanny…. igen den där blicken så man bara vill pussa henne. Ha..ha… men det får du göra istället 😀

  1. Gatukatterna blir ändå ganska så väl omhändertagna i parken. De får mat och filtar från människor som fått rutin på att gå dit. Bra så länge det varar men hur ska de klara sig när folk inte längre bryr sig.
   Tycker också om sista bilden som utstrålar harmoni mellan hund och människa. Fanny är en helt underbar busig liten “Pussgurka” 😀

  1. Tack så jättemycket Sunmi för både kommentar och besök. Är ju inte alls van vid svartvitt då jag älskar färg men ser det som en utmaning att prova på lite då och då. 🙂

 6. Fanny är så fotogenique, du lär ta många fina foton på henne i olika situationer. Hon och katterna iakttar fotografen, medan hunden på axeln ger sig hän och njuter. Den bilden är så läcker med alla “nosar”, verkligen ett roligt och intressant foto!

 7. Så fin bild på Fanny. Jag tycker hon ser lite bekymrad ut 🙂
  Kul bild den sista. Tittade först lite hastigt och såg då ett hundhuvud där det borde vara ett mänskligt huvud 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star